Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Może niewiedza jest lepsza, bo człowiek się tak nie nakręca jak szczerbaty na suchary
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomnij proszę jak długo się starasz?
Ja też 1 dc. 14 cykl..
Edit. Kojarzę że chyba ponad 2 lata, tak? Eh.. Przewalone to wszytsko. Dobrze chociaż że masz jedno dzieciątko
600 zlA ja wczoraj niechęć do piwa, ból krzyża, podbrzusza.. A dzis co? A no przyszła ta pi..da @! Zaczynamy 14 cykl..
Dziewczyny ile płacicie za badanie drożności jajowodów?
Dziewczyny mialyscie kiedyś badane AMH? Podobno warto zbadać
A który dzień cyklu ?Ja dziś kupowałam pieluchy (dla syna) i test. ;-)
Oczywiście zrobiłam jak tylko do domu przyszłam i negatywny.
Czekanie mnie zabijaJa zaczęłam 10dpo i były takie cienie że już sama nie wiedziałam czy jest czy sobie wkrecam. 12dpo wyszedł już ładny bladzioch [emoji4]
Dzień dobry Panie.
Staramy się o dziecko jakieś 6 lat. Bylam już dwa razy w ciąży, jednak dwa razy miałam pusty pęcherzyk, ostatni zabieg 10.12.19 jestem po pierwszej miesiączce i być zaraz powinna być owulacja. Może będzie może nie, bardzo często się zdarza że nie ma. W każdym cyklu robię testy. I tak w tym miesiącu. Póki co jedna kreska, ale nie martwi mnie to. Bardziej martwi mnie fakt że mogę zajść w ciążę i mieć znów pusty pęcherzyk. Nie wiem co mam robić. Iść do łóżka czy wylać kubeł zimnej wody. Jestem w trakcie czekania na termin na badania genetyczne i bardzo się boję kolejnej porażki
Rozumiem twój ból...
PS. Ja chyba już rozumiem moją niechęć do seksu w ogóle. No bo tyle lat i nic. Więc po co mam te nogi rozkładać... Ech
PS.2. Matko jak mnie brzuch boli. Czyżby @ miała być wcześniej?