reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kochana że malo przytulanek noc nie znaczy [emoji4] Ja w szczęśliwym cyklu miałam dwa razy Przytulanki w płodne. W 13 dc i 15dc [emoji4] i się udało! [emoji7] Też byłam pewna że nic z tego nie będzie! [emoji4] Głowa do gory!
Hej. Nie było mnie 3 tyg. A Tu wysyp 2 kresek [emoji7][emoji7][emoji7] wszystkim bardzo gratuluję [emoji4][emoji11] ja jutro 10 dp i kusi mnie rano robić test [emoji2356] robi jutro ktoś jeszcze ??? Ale coś czuje że się nie udało bo w tym miesiącu słabo się staraliśmy [emoji2356][emoji23] niby Przytulanki były w dni największej niby płodności , ale potem dopadła mnie jelitowka i do teraz jakaś obolala i słaba jestem ... na nic ochoty nie mam. Marzy mi się już wiosna [emoji7]

reklama
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Padlam!
Młody wygrał! [emoji23][emoji23][emoji23]
Układam Tolcia do snu i z ciekawości pytam - Antoś, a Ty chciałbyś mieć braciszka, albo siostrzyczkę kiedyś?
Antoś z krzykiem - taaak, będę tulił jak będą płakały ( zauważcie liczbę mnogą [emoji23][emoji1745])
Ja mówię może kiedyś będziesz starszym bratem.. no i patrzę że dziwnie się przygląda na mój brzuch i nagle wola - hej dzidziusiu!
Ja się roześmiałam i mówię że w brzuszku jeszcze nie ma dzidziusia- na co usłyszałam- wygląda trochę jakby był [emoji854]

Udusze, no udusze [emoji1787][emoji1745]

Układam Tolcia do snu i z ciekawości pytam - Antoś, a Ty chciałbyś mieć braciszka, albo siostrzyczkę kiedyś?
Antoś z krzykiem - taaak, będę tulił jak będą płakały ( zauważcie liczbę mnogą [emoji23][emoji1745])
Ja mówię może kiedyś będziesz starszym bratem.. no i patrzę że dziwnie się przygląda na mój brzuch i nagle wola - hej dzidziusiu!
Ja się roześmiałam i mówię że w brzuszku jeszcze nie ma dzidziusia- na co usłyszałam- wygląda trochę jakby był [emoji854]

No i znowu mi się nasuwa ten obrazek na myśl 😂

Załączniki

• when-the-cravings-wont-stop-and-you-eat-for-2-16404894.png
    when-the-cravings-wont-stop-and-you-eat-for-2-16404894.png
    97,3 KB · Wyświetleń: 102

No maly dowalil, hej dzidziusiu , no masz dzidziusiowy brzuszek.

Mój tata kiedyś wrócił wcześniej z pracy a my w trakcie seksu oralnego... także zobaczył nieco, że jego malutki, kochany słodki aniołeczek... jest diabłem wcielonym 😅 😅

A na studiach też dobre czasy były.
Pierwsza lekcja anatomii. Układ rozrodczy męski. Wchodzi niski facet chudzielec i zaczyna prowadzic zajęcia. Przedstawia się to tamto omawia zagadnienia.

Wywiesza anatomie męską na ściane.

I pyta na forum studentów (98% baby kierunek położnictwo :D)
Czy któraś z Pań na sali nie widziała jeszcze na oczy penisa??

Wszyscy w śmiech!

A ten gość nauczyciel za guzik, odpina rozporek

Na pewno każda widziała?

znów śmiech

Rozumiem, że nie musze prezentować. Przejdźmy zatem do jego budowy 😹 😹

Niedaleko potem koleżanki gadają rano przed zajęciami
- ej ty sory że do Ciebie tak pozno dzwonilam ale koniecznie zależało mi na notatkach jeszcze wczoraj, pewnie spałaś już co?
- no właśnie nie spałam!!

🤣🤣🤣

reklama
Ja niewiele pisze bo wiedzy na temat staran nie mam żadnej, a na samym początku cyklu u mnie nudy niesamowite [emoji6]
Powiem Wam, że teraz patrzę na moje zajscie w pierwszą ciążę jak na cud. Miałam zerową wiedzę na temat zachodzenia w ciążę. Tak mnie wszyscy straszyli zajściem w ciazem jak byłam młodsza, że bez kitu myślałam że w ciążę zajść można cały miesiąc [emoji6]
Nie wiedziałam nic o becie i o tym że ma rosnąć. Zrobiłam ją raz, bo myślałam że tak trzeba i poszłam do ginekologa a tam bijące serduszko już było. Myślałam że poronienia, ciążę pozamacicznej, biochemiczne, to jakiś ułamek procenta kobiet, totalnie nie zdawałam sobie sprawy ze skali problemu. Masakra. Myślałam że starania polegają na tym że uprawiasz seks i juz. Ot tak. No a teraz pozytywne myśli się skończyły. Myślę cały czas, że za późno zaczęłam starania o rodzeństwo bo myślałam że znowu zajde w pierwszym cyklu. A jestem przecież już prawie 5 lat starsza niż wtedy

Mam dokładnie tak samo.

Do góry