reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Idziemy łeb w łeb [emoji6] Dokładnie tak jak piszesz, w grupie raźniej. Dobrze że mamy siebie nazwajem, możemy ponarzekać, wygadać się. W końcu każdej z nas sie uda!
Przykro mi dziewczyny. W grupie raźniej. Damy radę. Ja jeszcze tydzień. Dziś 8 dpo, cycki już znośne a zawsze bolały. Kilkarazy wieczorem mnie zakłuło jakby coś się wżerało, ale to smao miałam w zeszłym cyklu i rok temu w marcu... Może mam jakiegoś tasiemca haha [emoji23][emoji2372]

reklama
Przykro mi dziewczyny. W grupie raźniej. Damy radę. Ja jeszcze tydzień. Dziś 8 dpo, cycki już znośne a zawsze bolały. Kilkarazy wieczorem mnie zakłuło jakby coś się wżerało, ale to smao miałam w zeszłym cyklu i rok temu w marcu... Może mam jakiegoś tasiemca haha 😂🤷🏼‍♀️
U mnie tez 8dpo dziś czasem brzuch zabolał a tak to cisza i spokój . Z nudów sobie siknelam na owulacyjny 😂 przynajmniej moglam sobie popatrzeć na dwie kreski😂🤭

A ja wczoraj niechęć do piwa, ból krzyża, podbrzusza.. A dzis co? A no przyszła ta pi..da @! Zaczynamy 14 cykl..
Dziewczyny ile płacicie za badanie drożności jajowodów?
Ja robiłam na nfz ale ogólnie to chyba 600 zl
Zrobilam po pracy.. kreska slabsza ;) albo ominelam pik albo owulacji nie bylo.. wczoraj wieczorem bardzo bolala mnie lewa strona brzucha tak jak przy owulacji
Ważne że staranka są ;) bo są 🧐🧐🧐 więc trzymam kciuki
Nie pamiętam już ci chciałam napisać 🙈
Rozumiem twój ból...

PS. Ja chyba już rozumiem moją niechęć do seksu w ogóle. No bo tyle lat i nic. Więc po co mam te nogi rozkładać... Ech

PS.2. Matko jak mnie brzuch boli. Czyżby @ miała być wcześniej?
Mam to samo z seksem.... Mi się już poprostu nie chce 🥴
Ja to mam dzisiaj mega doła... normalnie taki dzień płaczu...Wiem, że nic mi to nie da... Ale czasem tak trzeba... oby to była tylko wysoka prolaktyna ...A nie... Coś innego...
Sama się wkreciłam, że piersi bolą coraz bardziej ...te żyłki...A tu ... nagle jakis ,,wyciek" z piersi... Pewnie nawet owulacji nie miałam ..A ja głupia, naiwna ...eh... normalnie wściekłość...
A jeszcze jajnik tak boli...idzie ta wredna cholerna małpa... wcześniej będzie...
Przeprszam Was ...ze tak marudzę
Wyplacz się kochana najważniejsze aby nie trzymać tych emocji w sobie.
Po takich wiadomościach brakuje mi tu reajcji " przytul " :*

Dziewczyny ja wiem, ze latwo sie mowi, ale kazda z nas ma inna historie. Jedne zachodza w ciaze przy pierwszej probie, inne przy czwartej, jeszcze inne po roku, dwóch staran, nawet po pieciu. Niektore musza pozegnac sie z aniolkami... Nie ma wyjasnienia dlaczego tak sie dzieje. Niestety. Ale jedno wiem na pewno! Nie wolno sie poddawac! Nie wolno myslec, ze sie odpuszcza, ze nigdy nie zostanie sie mama wiec nie warto sie starac, bo wtedy same siebie pozbawimy szansy na spelnienie tych marzen! Seks to nie tylko ten na dzidzie, to przyjemnosc, to bliskosc z partnerem, to radosc i poczucie bezpieczenstwa i bycia kochanym wiec nie wolno z niego rezygnowac!
Nie jest i nie bedzie latwo, kazda z nas ma jakis problem, czy to z zajsciem w ciaze, czy z partnerem, czy z praca, niestety takie zycie, ale upadajac, trzeba poprawic szybko korone i wstac bo poddanie sie oznacza zatrzymanie sie w jednym miesjcu! A jesli staniemy w miejscu to nie idac na przod, nie zobaczymy co na nas tam czeka.
Jestesmy najsilniejszym gatunkiem zyjacym na ziemi, bo nikt nie potrafi zniesc tyle zalu, emocji, wyplakanych lez i bezsennych nocy co my kobiety.
Mamy te moc kochane!!! Kazda z nas!

A marudz sobie Kochana jak Jet Ci lżej to wywal to z siebie [emoji4] Myślę że dużo potrafimy sobie wkrecic... niestety tak działają nasze okropne organizmy [emoji52][emoji58]eh... BARDZO Ci kibicuje i oby udało się jak najszybciej [emoji173]
Dziękuję ❤❤❤ A tam poplacze sobie i jutro będzie lepiej... co nas nie zabije to nas wzmocni... tylko dlaczegokolejne kopniaki od tego życia eh...
Dam radę, tutaj jest tyle wojowniczek!!! Wzorów !!! Kobiet które walczą 😘😘

Ja robiłam na nfz ale ogólnie to chyba 600 zl

Ważne że staranka są ;) bo są 🧐🧐🧐 więc trzymam kciuki

Mam to samo z seksem.... Mi się już poprostu nie chce 🥴

Wyplacz się kochana najważniejsze aby nie trzymać tych emocji w sobie.
Po takich wiadomościach brakuje mi tu reajcji " przytul " :*
Dziękuję 🤗 najważniejsze jest wsparcie ... bo by człowiek chyba ... trzeba wziąć dupe w troki i sie ogarnąć ,ale to już ...

Oczywiście Kochana! Pamiętaj w kupię siłą! [emoji7][emoji7] Nie nic na świecie co równa się wsparciu ludzi ktorzy przeżywają to samo! [emoji173] mocno trzymam za Ciebie kciuki[emoji109][emoji109]
Dziękuję [emoji173][emoji173][emoji173] A tam poplacze sobie i jutro będzie lepiej... co nas nie zabije to nas wzmocni... tylko dlaczegokolejne kopniaki od tego życia eh...
Dam radę, tutaj jest tyle wojowniczek!!! Wzorów !!! Kobiet które walczą [emoji8][emoji8]

reklama
Wiek tu nie ma nic do rzeczy. 23 i poronienie. Jestem młodziutka i jak widzisz nie było kolorowo. Po prostu los tak napisał nam przyszłość. Ale po burzy zawsze wychodzi słońce... I tecza. Będzie dobrze. Grunt to pozytywne myślenie od tego się zaczyna kochana ❤️
Jaka Ty mlodziutka jestes i chce Ci sie juz dzieci? :) mi sie w tym wieku nawet za maz jeszcze nie chcialo

Do góry