Co wszystko Ci wskazuje na ciążę? To idź zrób bete
Pisałam wcześniej że nie mam możliwości co najmniej do soboty z beta :/
●Śluz mam inny, od tygodnia uczucie jakby okres już się zaczynal w sensie takie jakby wypływanie
●No i śluzu raczej więcej niż normalnie przed okresem i taki mieszany, trochę ciągnący A trochę lepki
●Wczoraj rano i wieczorem było mi niedobrze A w sumie nie miało po czym
●Od wczoraj piersi mam jak balony (w tamtym cyklu tak nie było, w cyklu z biochem było, A w cyklu przed biochem też nie bylo)
●Ogólnie w cyklu na 2 Max 3 dni przed okresem się zaczynają u mnie zaparcia i puszcza mnie jak tylko się okres zacznie A tu od tygodnia zaparcia ale zdarzają się pojedyncze sytuacje w stronę biegunek.
●No wczoraj mi wszystko tak smierdzialo że dzisiaj kresek byłam pewna
●zawsze jak w dzień się prześpię po rankach to potem do godziny 3 nie mogę usnąć A wstaje 4:45 (teraz jak testuje to 4:30 żeby mąż nie widzial) A wczoraj godzina po 12 ja już spałam A popołudniu ze 4 godziny spałam
●od wczoraj mam jakiś spuchniety brzuch w sensie nie twierdzę że mi urósł czy że już ciążę widać no sory aż taki psychiatryk to nie jestem ale jest taki jakbym miała niewiadomo jakie wzdęcia (nie wiem czy znasz takie uczucie ale jest wtedy taki rozepchany od srodka) A nie kojarzę żebym cykl wcześniej tak miała.
Czy jest coś jeszcze nie mam pojęcia ale wiem że test jedna kreska i zaczynam się coraz bardziej dolowac