Milipiet
Fanka BB :)
Mi az sie w glowie kreci szalenstwo! Dziekuje za wszystkoNawet nie wiesz jak ty mi dzisiaj oprawilas humor. Tak bardzo się cieszę !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi az sie w glowie kreci szalenstwo! Dziekuje za wszystkoNawet nie wiesz jak ty mi dzisiaj oprawilas humor. Tak bardzo się cieszę !
Kobietki kochane, dziękuje za gratulacje, wsparcie i wszystko [emoji173][emoji173] nie nadążam odpisywać Wam wszystkim wiec juz pisze ogolnie do Was wszystkich [emoji4] to moja pierwsza ciaza, upragniona, wyczekana. Szalalm na punkcie ciazy i nic nie wychodzilo i to mial byc nasz ostatni cykl bez wspomagaczy i lekow i wyluzowalismy totalnie, teraz sie smieje ze az za bardzo [emoji23][emoji23] ciesze sie ogromnie, ale jestem przerazona, bo to duze wyzwanie, wielkie nawet...moj Mąż oszalal ze szczescia ale tez sie troszke boi. Nikt w rodzinie blizniakow nie ma to beda pierwsze [emoji16] na serduszka za wczesnie, ale gin mi dzis powiedzial ze ciaza prawidlowa, zywa, rozwijajaca sie [emoji4] balam sie pustego jaja a mam 2 pelne! Ogolnie ciaza w okolicach 5tyg, ale macica juz jest wielkosci 9 tyg. Szybko rosniemy, ale gin powiedzial ze to dobrze [emoji3] Boje sie tylko rozstepow bo jestem szczupla osoba a w spodnie juz sie nie dopielam [emoji23][emoji23][emoji23]
Miałam na myśli, że zamiast @ będzie mała fasolkaNa @ za wcześnie.jeszcze tydzień
Rób co ci zależy. Z krwi powinno wyjsc
Tak tak wiemMiałam na myśli, że zamiast @ będzie mała fasolka
Kiedy robisz test?Tak tak wiem
Tylko że ja bole mam dopiero w dzień@ i zastanawia mnie co to
Miałam dopiero za tydzień ale nie wiem czy wytrzymamKiedy robisz test?