reklama
Mrufka®®®
Fanka BB :)
Gratulacje kochana ! U mnie niestety biel więc spakowałam tampony do pracyDziewczyny zrobiłam dzisiaj test. Zobacz załącznik 1065431
Mrufka®®®
Nie przejmuj się na zapas . Teraz wszystko będzie dobrze zobaczyszPrzez to że już raz poroniłam strasznie paraliżuje mnie teraz strach..
MamoveKate
Ja tez nie wytrzymałam... miałam w domu test... niestety nie jest tak pięknie jak u @oleeencja jedna krecha
Pocieszam się, ze to jeszcze za wcześnie i w sobotę powtórzę...
bleucoco
O to nawet nie wiedziałam, bo nie miałam nigdy z tym problemuOd pewnego czasu już Euthyrox też jest bez laktozy, więc teraz nie ma różnicy wlasciwie
bleucoco
A który dzień cyklu i na ile dni łącznie? Ja wciąż czekam z testowaniemJa tez nie wytrzymałam... miałam w domu test... niestety nie jest tak pięknie jak u @oleeencja jedna krecha
Matka. Wariatka
U mnie też 27 dc i biel perfekcyjna.Ja tez nie wytrzymałam... miałam w domu test... niestety nie jest tak pięknie jak u @oleeencja jedna krecha
bleucoco
U mnie dziś 30 DC i tez biel na teście . Zapakowałam tampony do pracy żeby nie panikować ja @ przyjdzie
Może jeszcze coś się zmieniU mnie też 27 dc i biel perfekcyjna.
U mnie 25 dc. Aplikacje każą mi jutro robić test (tydzień po przewidywanym zagnieżdżeniu), ale nie wiem co robić Piersi raz bolą i kłują a raz są tylko tkliwe na dotyk. Jedyne co się ze mną dzieje złego to samopoczucie. Jestem jakaś niespokojna wewnętrznie, jakby coś miało się stać. Znów śniła mi się chora zmarła babcia, śniło mi się, że teraz dziadkowi coś się stanie, obudziłam się z płaczem, ja już nie mam siły taka jestem emocjonalna od kilku dni. To jest bardzo męczące... No i mam sucho tam na dole a normalnie miałam dużo śluzu, ale nie chcę sobie nic wmawiać
reklama
Mrufka®®®
No to zrób jutro test i zobaczymyMoże jeszcze coś się zmieni
U mnie 25 dc. Aplikacje każą mi jutro robić test (tydzień po przewidywanym zagnieżdżeniu), ale nie wiem co robić Piersi raz bolą i kłują a raz są tylko tkliwe na dotyk. Jedyne co się ze mną dzieje złego to samopoczucie. Jestem jakaś niespokojna wewnętrznie, jakby coś miało się stać. Znów śniła mi się chora zmarła babcia, śniło mi się, że teraz dziadkowi coś się stanie, obudziłam się z płaczem, ja już nie mam siły taka jestem emocjonalna od kilku dni. To jest bardzo męczące... No i mam sucho tam na dole a normalnie miałam dużo śluzu, ale nie chcę sobie nic wmawiać
Ja już się pogodziłam że się nie udało. Piersi praktycznie nie bolą . Boje brzucha sprzed kilku dni minęły . Nie mam absolutnie żadnych objawów także czekam na @ kolejny cykl jest ostatnim na spontanie . Po nim mam się zgłosić dla mojego lekarza do poradni leczenia niepłodności i zobaczymy co dalej zaproponuje .