reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Za tydzień w czwartek jadę na tydzień do Polski. Powiedzcie mi jakie powinnam wykonać badania z krwi? Tutaj w Holandii niestety muszę czekać do 8 tyg by mieć jakąkolwiek wizytę.

reklama
Ja tez nie wytrzymałam... miałam w domu test... niestety nie jest tak pięknie jak u @oleeencja 😭 jedna krecha 😔
Pocieszam się, ze to jeszcze za wcześnie i w sobotę powtórzę...

U mnie dziś 30 DC i tez biel na teście . Zapakowałam tampony do pracy żeby nie panikować ja @ przyjdzie 😒
U mnie też ☹️ 27 dc i biel perfekcyjna.
Może jeszcze coś się zmieni :(

U mnie 25 dc. Aplikacje każą mi jutro robić test (tydzień po przewidywanym zagnieżdżeniu), ale nie wiem co robić :( Piersi raz bolą i kłują a raz są tylko tkliwe na dotyk. Jedyne co się ze mną dzieje złego to samopoczucie. Jestem jakaś niespokojna wewnętrznie, jakby coś miało się stać. Znów śniła mi się chora zmarła babcia, śniło mi się, że teraz dziadkowi coś się stanie, obudziłam się z płaczem, ja już nie mam siły taka jestem emocjonalna od kilku dni. To jest bardzo męczące... No i mam sucho tam na dole a normalnie miałam dużo śluzu, ale nie chcę sobie nic wmawiać :(

reklama
Może jeszcze coś się zmieni :(

U mnie 25 dc. Aplikacje każą mi jutro robić test (tydzień po przewidywanym zagnieżdżeniu), ale nie wiem co robić :( Piersi raz bolą i kłują a raz są tylko tkliwe na dotyk. Jedyne co się ze mną dzieje złego to samopoczucie. Jestem jakaś niespokojna wewnętrznie, jakby coś miało się stać. Znów śniła mi się chora zmarła babcia, śniło mi się, że teraz dziadkowi coś się stanie, obudziłam się z płaczem, ja już nie mam siły taka jestem emocjonalna od kilku dni. To jest bardzo męczące... No i mam sucho tam na dole a normalnie miałam dużo śluzu, ale nie chcę sobie nic wmawiać :(
No to zrób jutro test i zobaczymy :)

Ja już się pogodziłam że się nie udało. Piersi praktycznie nie bolą . Boje brzucha sprzed kilku dni minęły . Nie mam absolutnie żadnych objawów także czekam na @ kolejny cykl jest ostatnim na spontanie . Po nim mam się zgłosić dla mojego lekarza do poradni leczenia niepłodności i zobaczymy co dalej zaproponuje .

Do góry