Milipiet
Fanka BB :)
Tak moja pieresza ciazaWszystko się ułoży zobaczysz [emoji3531] to Twoje pierwsze dzieci?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak moja pieresza ciazaWszystko się ułoży zobaczysz [emoji3531] to Twoje pierwsze dzieci?
Cudownie z całego serca Ci gratuluję. U mnie w rodzinie jest bardzo dużo bliźniaków, co pokolenie i bardzo Ci zazdroszczę, nawet czytałam już "sposoby na bliźniaki itp" bliźniaki są strasznie ze sobą zżyte - jeden by za drugim w ogień wskoczył a z opieką nie ma wcale gorzej - po prostu mąż przewija/usypia w tym czasie drugiegoKobietki kochane, dziękuje za gratulacje, wsparcie i wszystko ❤❤ nie nadążam odpisywać Wam wszystkim wiec juz pisze ogolnie do Was wszystkich to moja pierwsza ciaza, upragniona, wyczekana. Szalalm na punkcie ciazy i nic nie wychodzilo i to mial byc nasz ostatni cykl bez wspomagaczy i lekow i wyluzowalismy totalnie, teraz sie smieje ze az za bardzo ciesze sie ogromnie, ale jestem przerazona, bo to duze wyzwanie, wielkie nawet...moj Mąż oszalal ze szczescia ale tez sie troszke boi. Nikt w rodzinie blizniakow nie ma to beda pierwsze na serduszka za wczesnie, ale gin mi dzis powiedzial ze ciaza prawidlowa, zywa, rozwijajaca sie balam sie pustego jaja a mam 2 pelne! Ogolnie ciaza w okolicach 5tyg, ale macica juz jest wielkosci 9 tyg. Szybko rosniemy, ale gin powiedzial ze to dobrze Boje sie tylko rozstepow bo jestem szczupla osoba a w spodnie juz sie nie dopielam
Trzymam kciuki żeby @ nie byłoMilipiet gratulacje
U mnie wlasnie doszedl lekki bol brzucha jak na @
Myślisz że jakbym jutro zrobiła z krwi to by wyszło? Czy za wcześnie? Bo to czekanie....... Wiem że wszystkie tu czekamy. Mąż ma jutro urodziny Boże jaką by miał niespodzianke, tak sie wkręcam że szok.
Na @ za wcześnie.jeszcze tydzieńTrzymam kciuki żeby @ nie było
Dwukosmowkowe czy jakos tak [emoji23] jestem w wielkim szoku, ogromnym. Nie mam pojecia jak to sie stalo, wyluzowalismy az za bardzo chyba. To byl nasz ostatni cykl bez wspomagaczy i sie udalo. Pierwsze II kreski w zyciu i taka niespodzianka! Za 2 tygodnie kolejna wizyta 21.01. Ciesze sie bardzo ale jestem mega przerazona [emoji23] lekarz powiedzial ze na serduszka za szybko ale jest ciaza rozwijajaca sie i wszystko wyglada dobrze [emoji4]