reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kobietki kochane, dziękuje za gratulacje, wsparcie i wszystko ❤❤ nie nadążam odpisywać Wam wszystkim wiec juz pisze ogolnie do Was wszystkich 😊 to moja pierwsza ciaza, upragniona, wyczekana. Szalalm na punkcie ciazy i nic nie wychodzilo i to mial byc nasz ostatni cykl bez wspomagaczy i lekow i wyluzowalismy totalnie, teraz sie smieje ze az za bardzo 😂😂 ciesze sie ogromnie, ale jestem przerazona, bo to duze wyzwanie, wielkie nawet...moj Mąż oszalal ze szczescia ale tez sie troszke boi. Nikt w rodzinie blizniakow nie ma to beda pierwsze 😁 na serduszka za wczesnie, ale gin mi dzis powiedzial ze ciaza prawidlowa, zywa, rozwijajaca sie 😊 balam sie pustego jaja a mam 2 pelne! Ogolnie ciaza w okolicach 5tyg, ale macica juz jest wielkosci 9 tyg. Szybko rosniemy, ale gin powiedzial ze to dobrze 😀 Boje sie tylko rozstepow bo jestem szczupla osoba a w spodnie juz sie nie dopielam 😂😂😂
Cudownie ❤️❤️ z całego serca Ci gratuluję. U mnie w rodzinie jest bardzo dużo bliźniaków, co pokolenie i bardzo Ci zazdroszczę, nawet czytałam już "sposoby na bliźniaki itp" 😉 bliźniaki są strasznie ze sobą zżyte - jeden by za drugim w ogień wskoczył ☺️ a z opieką nie ma wcale gorzej - po prostu mąż przewija/usypia w tym czasie drugiego 😁

Kochane moje z objawow jedynie co mialam na poczatku to ogromna sennosc i baaardzo drazliwe sutki. Pozniej doszedl duzy bol brzucha i nudnosci. Wyczulony wech i szybko sie mecze jeszcze i to chyba na tyle 😊

@Milipiet OMG! Wielkie gratulacje! Ja też bym była przerażona. Jestem w szoku ile z was chciałoby mieć bliźniaki, ja się tego bardzo boję 😂
@Verona26 nie panikuj znowu. Wiele kobiet ma niegroźne torbiele w piersiach, w różnych fazach cyklu ona są lub znikają, więc zanim pójdziesz na usg możesz już go nie mieć.
Najlepiej iść do 10go dnia cyklu na usg piersi.
Ja dwa lata temu w wieku 29 lat zrobiłam pierwsze w życiu usg piersi, lekarz wynalazł mały guzek w jednej z nich, kazał powtórzyć usg po 6 miesiącach, zanim się wybrałam minęło 10 miesięcy, okazało się że guzka już nie ma, za to są dwa inne małe i znowu kontrola po roku, teraz poszłam przed staraniami sprawdzić czy wszystko gra i okazało się że nie ma żadnego guzka także to naprawdę nic nie znaczy że coś tam wybadałaś :)

reklama
Dwukosmowkowe czy jakos tak [emoji23] jestem w wielkim szoku, ogromnym. Nie mam pojecia jak to sie stalo, wyluzowalismy az za bardzo chyba. To byl nasz ostatni cykl bez wspomagaczy i sie udalo. Pierwsze II kreski w zyciu i taka niespodzianka! Za 2 tygodnie kolejna wizyta 21.01. Ciesze sie bardzo ale jestem mega przerazona [emoji23] lekarz powiedzial ze na serduszka za szybko ale jest ciaza rozwijajaca sie i wszystko wyglada dobrze [emoji4]

Nawet nie wiesz jak ty mi dzisiaj oprawilas humor. Tak bardzo się cieszę !

Do góry