Z 15 na 4603.02 - 27.77
05.02 g 93.44
Więc ładny spory przyrost a u Ciebie?
reklama
Milipiet
Fanka BB :)
O infekcji wie. Caly czas jestem w kontacie telefonicznym z ginem. Kazal brac invag. Dzis juz tez dzwonilam, bo nie wytrzymalabym i powiedzial, ze dopoki nie ma plamenia czy krwawienia to zeby sie martwic, bo wiezadla mi sie rozciagaja i tak moze byc. Powiedzial tez, ze jak zaczne plamic to mam jechac do szpiatala i dzwonic do niego to on mimo urlopu tez przyjedzie w razie czego.Z infekcja to pokaz się u lekarza może szybciej albo chociaż napisz mu wiadomosc co o tym myśli
Milipiet
Zeby sie nie martwic glodna zaczynam byc to "nie" sobie zjadlamO infekcji wie. Caly czas jestem w kontacie telefonicznym z ginem. Kazal brac invag. Dzis juz tez dzwonilam, bo nie wytrzymalabym i powiedzial, ze dopoki nie ma plamenia czy krwawienia to zeby sie martwic, bo wiezadla mi sie rozciagaja i tak moze byc. Powiedzial tez, ze jak zaczne plamic to mam jechac do szpiatala i dzwonic do niego to on mimo urlopu tez przyjedzie w razie czego.
Kasiam13161
Nigdy nie mialam ale dziewczyny roznie pisaly o nichNajbliżej mam biedronkę, ale czy te testy z Biedronki są coś warte [emoji848]
Saneatsui
Ktoś coś?Ja test i biel, nawet nie wiem czy ducha cienia dziś widziałam.
Stosowalyscie te facelle 10 z rosmana paskowe?
Niby mam 1 dd@ wszystko by mi na ciążę wskazywalo A testy białe;/
Marta200x
Robiłam test tej firmy dzień przed @ o czułości 10 i kreska wychodzila wyszła blada. Podobnie jak na Pinkach
Ktoś coś?
eMeczk@
W mieście Kraka ceny różne, ale sono hsg między 600-800zlA ja wczoraj niechęć do piwa, ból krzyża, podbrzusza.. A dzis co? A no przyszła ta pi..da @! Zaczynamy 14 cykl..
Dziewczyny ile płacicie za badanie drożności jajowodów?
Mikstura
No nie [emoji34][emoji34][emoji34] Ja płaciłam 550 za Sono-HSG.
A ja wczoraj niechęć do piwa, ból krzyża, podbrzusza.. A dzis co? A no przyszła ta pi..da @! Zaczynamy 14 cykl..
Dziewczyny ile płacicie za badanie drożności jajowodów?
reklama