Paulina_1982
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za odpowiedźRobiłam test tej firmy dzień przed @ o czułości 10 i kreska wychodzila wyszła blada. Podobnie jak na Pinkach
Chyba takCzy to już czy coraz bliżej? Zobacz załącznik 1076597
Moim zdaniem może dziś będzie pozytywny
Mi bez tabletek teraz wydłużył się masakrycznie cykl . Dziś jest 58dc a poprzedni miałam 26dc. Trzymam kciuki aby wszystko się u Ciebie unormowało
Niestety... Wy kończycie kolejny cykl a ja się mecze z tym samym cały czas. Wczoraj już myślałam że @ przyjdzie a jednak mnie oszukała
Nie myślałaś o luteinie? Ja się w tych dwóch cyklach nią wsparłam i @ przyszła....
Kliknij odpowiedź pod komentarzemDobra dziewczyny, jeszcze nie ogarnęłam jak się cytuje haha
Przypomnij proszę jak długo się starasz?Wiecie co, ja już chyba nie mam siły. Nie mam ochoty i siły na kolejne miesiące starań. Najwidoczniej mi nie jest pisane mieć więcej dzieci. 1dc.