reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

.

Załączniki

• IMG_20200205_164514.jpeg
    IMG_20200205_164514.jpeg
    29,5 KB · Wyświetleń: 191
Ostatnia edycja:
reklama
Moim zdaniem może dziś będzie pozytywny ✊

Mi bez tabletek teraz wydłużył się masakrycznie cykl . Dziś jest 58dc :( a poprzedni miałam 26dc. Trzymam kciuki aby wszystko się u Ciebie unormowało

Niestety... Wy kończycie kolejny cykl a ja się mecze z tym samym cały czas. Wczoraj już myślałam że @ przyjdzie a jednak mnie oszukała 🤦‍♀️

Nie myślałaś o luteinie? Ja się w tych dwóch cyklach nią wsparłam i @ przyszła....

A tak w ogóle, czy któraś z Was jest z okolic Bielska/Katowic i mogłaby mi polecić dobrego ginekologa ? Przeprowadziłam się niedawno z drugiej części Polski i nie zawsze mogę jechać do swojego obecnego, a wiecie...tesciowa, chciałaby zostać moim lekarzem gin, ale to chyba nie jest dobry pomysł :)

Wiecie co, ja już chyba nie mam siły. Nie mam ochoty i siły na kolejne miesiące starań. Najwidoczniej mi nie jest pisane mieć więcej dzieci. 1dc.
Przypomnij proszę jak długo się starasz?
Ja też 1 dc. 14 cykl..
Edit. Kojarzę że chyba ponad 2 lata, tak? Eh.. Przewalone to wszytsko. Dobrze chociaż że masz jedno dzieciątko

reklama
Dzień dobry Panie.
Staramy się o dziecko jakieś 6 lat. Bylam już dwa razy w ciąży, jednak dwa razy miałam pusty pęcherzyk, ostatni zabieg 10.12.19 jestem po pierwszej miesiączce i być zaraz powinna być owulacja. Może będzie może nie, bardzo często się zdarza że nie ma. W każdym cyklu robię testy. I tak w tym miesiącu. Póki co jedna kreska, ale nie martwi mnie to. Bardziej martwi mnie fakt że mogę zajść w ciążę i mieć znów pusty pęcherzyk. Nie wiem co mam robić. Iść do łóżka czy wylać kubeł zimnej wody. Jestem w trakcie czekania na termin na badania genetyczne i bardzo się boję kolejnej porażki

Do góry