reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

.

Załączniki

• IMG_20200205_164514.jpeg
    IMG_20200205_164514.jpeg
    29,5 KB · Wyświetleń: 196
Ostatnia edycja:
reklama
Moim zdaniem może dziś będzie pozytywny ✊

Mi bez tabletek teraz wydłużył się masakrycznie cykl . Dziś jest 58dc :( a poprzedni miałam 26dc. Trzymam kciuki aby wszystko się u Ciebie unormowało

Niestety... Wy kończycie kolejny cykl a ja się mecze z tym samym cały czas. Wczoraj już myślałam że @ przyjdzie a jednak mnie oszukała 🤦‍♀️

Nie myślałaś o luteinie? Ja się w tych dwóch cyklach nią wsparłam i @ przyszła....

A tak w ogóle, czy któraś z Was jest z okolic Bielska/Katowic i mogłaby mi polecić dobrego ginekologa ? Przeprowadziłam się niedawno z drugiej części Polski i nie zawsze mogę jechać do swojego obecnego, a wiecie...tesciowa, chciałaby zostać moim lekarzem gin, ale to chyba nie jest dobry pomysł :)

Wiecie co, ja już chyba nie mam siły. Nie mam ochoty i siły na kolejne miesiące starań. Najwidoczniej mi nie jest pisane mieć więcej dzieci. 1dc.
Przypomnij proszę jak długo się starasz?
Ja też 1 dc. 14 cykl..
Edit. Kojarzę że chyba ponad 2 lata, tak? Eh.. Przewalone to wszytsko. Dobrze chociaż że masz jedno dzieciątko

reklama
Dzień dobry Panie.
Staramy się o dziecko jakieś 6 lat. Bylam już dwa razy w ciąży, jednak dwa razy miałam pusty pęcherzyk, ostatni zabieg 10.12.19 jestem po pierwszej miesiączce i być zaraz powinna być owulacja. Może będzie może nie, bardzo często się zdarza że nie ma. W każdym cyklu robię testy. I tak w tym miesiącu. Póki co jedna kreska, ale nie martwi mnie to. Bardziej martwi mnie fakt że mogę zajść w ciążę i mieć znów pusty pęcherzyk. Nie wiem co mam robić. Iść do łóżka czy wylać kubeł zimnej wody. Jestem w trakcie czekania na termin na badania genetyczne i bardzo się boję kolejnej porażki

Do góry