reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

kochana na spokojnie... klucia przy infekcjach pochwy sa normalnym objawem. parcie na siku wynika z powiekszajacej sie macicy, ktora uciska na pecherz a jak dobrze kojarze to Ty oczekujesz blizniakow... takze nie denerwuj sie niepotrzebnie. Jesli pojawia sie bole lub skurcze, ktore beda Cie bardzo niepokoic to jedz do szpitala, sprawdza wszystko.
ja mam klucia w pochwie i odbycie w zasadzie gdzies od 9tyg ciazy. pani ginekolog sprawdzala i ph w porzadku, infekcji nie mam. powiedziala, ze to normalne ale jesli masz jakiekolwiek watpliwosc to szpital, niech sprawdzaja. zdrowko Twoje i dzieciaczkow najwazniejsze!
Dziękuje kochana za odpowiedź, troche mnie uspokoilas. Ja po prostu po raz kolejny prezentuje sie jako rasowa panikara 😂

reklama
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] No mi aż zleciało. Trochę się martwię bo wizyta dopiero 18.02. Jak patrzę na te przyrosty bety po 250% to zaczynam schizowac... że mój tylko był 150%. Nie wiem jak wytrzymam do 18.02 i nie zwariuje [emoji2368][emoji2368]
matko ale zlacialo... a ja pamietam jak przed chwila pisalam Ci ze cien cienia to pozytyw!

Hej Mam pytanie.
Jak to jest z progesteronem w zeszły piątek był 36, beta 111.20 (jeszcze przed@)
Dzisiaj prog wynosi 26 [emoji57]
3 dni po @ przy becie ponad 1000. Beta ok rośnie 3 już.

Tylko ten prog mnie trochę martwi [emoji18][emoji18]w piątek gin.

Jestem po cp ,styczeń'19

Mam Duphaston w domu,ale czy branie go w razie W to dobry pomysł?

Gin poza zasięgiem jak na złość.

Hej Mam pytanie.
Jak to jest z progesteronem ,Czy on jest zmienny? w zeszły piątek był 36, beta 111.20 (jeszcze przed@)
Dzisiaj prog wynosi 26 [emoji57]
3 dni po @ przy becie ponad 1000. Beta ok rośnie 3 już.

Tylko ten prog mnie trochę martwi [emoji18][emoji18]w piątek gin.

Jestem po cp ,styczeń'19

Mam Duphaston w domu,ale czy branie go w razie W to dobry pomysł?

Gin poza zasięgiem jak na złość.

reklama
Do góry