mangusta87
Fanka BB :)
A u mnie nawet nie trzeba testować
przyszla @
przyszla @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za odpowiedźW mieście Kraka ceny różne, ale sono hsg między 600-800zl
A u mnie nawet nie trzeba testować
przyszla @
Jak ja mialam testowac kupilam podobny zestaw, tampony i testNajgorzej [emoji849] u mnie jutro będzie to samo. Mąż ma mi kupić podpaski i test [emoji1787]
Zrobilam po pracy.. kreska slabsza albo ominelam pik albo owulacji nie bylo.. wczoraj wieczorem bardzo bolala mnie lewa strona brzucha tak jak przy owulacjiMoim zdaniem może dziś będzie pozytywny
Mi bez tabletek teraz wydłużył się masakrycznie cykl . Dziś jest 58dc a poprzedni miałam 26dc. Trzymam kciuki aby wszystko się u Ciebie unormowało
Niestety... Wy kończycie kolejny cykl a ja się mecze z tym samym cały czas. Wczoraj już myślałam że @ przyjdzie a jednak mnie oszukała
ja nawet testy nie zdarzylam kupicJak ja mialam testowac kupilam podobny zestaw, tampony i test
Jak ja mialam testowac kupilam podobny zestaw, tampony i test [emoji23]
Ja dziś kupowałam pieluchy (dla syna) i test. ;-)
Oczywiście zrobiłam jak tylko do domu przyszłam i negatywny.
ja nawet testy nie zdarzylam kupic