@Matka. Wariatka jak beta?
reklama
Aklime
Fanka BB :)
A kiedy masz wizyte? Starczy Ci duphastonu do niej? Nie zaszkodzi a na pewno komfort psychiczny lepszy, mozesz zaczac nawet od 1 raz dziennie wieczorem jak masz malo, a gin zwiekszy dawke najwyzejHej Mam pytanie.
Jak to jest z progesteronem w zeszły piątek był 36, beta 111.20 (jeszcze przed@)
Dzisiaj prog wynosi 26 [emoji57]
3 dni po @ przy becie ponad 1000. Beta ok rośnie 3 już.
Tylko ten prog mnie trochę martwi [emoji18][emoji18]w piątek gin.
Jestem po cp ,styczeń'19
Mam Duphaston w domu,ale czy branie go w razie W to dobry pomysł?
Gin poza zasięgiem jak na złość.
Mama2012/2020/2022
Całe opakowanie mam. W piątek wizyta.A kiedy masz wizyte? Starczy Ci duphastonu do niej? Nie zaszkodzi a na pewno komfort psychiczny lepszy, mozesz zaczac nawet od 1 raz dziennie wieczorem jak masz malo, a gin zwiekszy dawke najwyzej
Myślałam żeby wziąć 2x1
Aklime
Jak masz to bierz a zadnych plamien jak na razie? I ktory tydz?Całe opakowanie mam. W piątek wizyta.
Myślałam żeby wziąć 2x1
Mama2012/2020/2022
Ooo dokładnie. Będę spokojniejsza.A kiedy masz wizyte? Starczy Ci duphastonu do niej? Nie zaszkodzi a na pewno komfort psychiczny lepszy, mozesz zaczac nawet od 1 raz dziennie wieczorem jak masz malo, a gin zwiekszy dawke najwyzej
Mama2012/2020/2022
Początek 4+2 z @Jak masz to bierz a zadnych plamien jak na razie? I ktory tydz?
3 dni po okresie.
Beta rośnie super.
Nie,nic. Tylko łono czuje i pachwiny
Verona26
Zmęczenia to ja też ma. Zaczyna się już od 17 [emoji23] Czuje jakbym codziennie tyrala po 12h. A znów rano w sensie się budzę, przed ciąża byłam spiochem i potrafiłam spać do 11 w wolny dzień [emoji23][emoji23][emoji23]
Dalej dobrze, ominely mnie dolegliowsci ciazowe, jedynie zmeczenie wieczorem
Aklime
Jak cos to zapraszam.na priv, bo nie chce zawalac watku staraczkowego co tam ciaze, najwazniejsze sa nowe II kreseczki ! Jeszcze troche tu dziewczyn zostalo z naszego starego watku, za wszystkie trzymam kciuki !!! Za nowe osobki takzeZmęczenia to ja też ma. Zaczyna się już od 17 [emoji23] Czuje jakbym codziennie tyrala po 12h. A znów rano w sensie się budzę, przed ciąża byłam spiochem i potrafiłam spać do 11 w wolny dzień [emoji23][emoji23][emoji23]
HappyBabyMama
Hej kobiety drogie, na poczatku przepraszam, ze to Wam zawracam z tym głowy, ale nadal nie przenioslam sie na sierpniowe mamy, bo mysle, ze na to zbyt szybko. Obecnie aplikacja pokazuje mi 10t2d ciazy, a ja od wczoraj wieczora mam dziwne uczucie hmmm w pochwie chyba...a tak serio to czuje jakby mi sie "otwierala" i w dodatku czuje takie dziwne miniparcie i kłucie, ale nie takie jak na okres tylko jeszcze niżej niz podbrzusze i parcie na siku. Ja totalnie nie wiem co mam o tym myslec, a wizyta u gina dopiero w piatek na 16. Nie spalam pol nocy, bo co chwile wstawalam patrzec czy nie pojawilo sie plamienie. Od przedwczoraj biore invag, bo oczywiscie nabawilam sie infekcji, ale plamien nie mam, jedynie troche żółte upławy, ale wynikajace z infekcji chyba... Oszaleje niedlugo. Czy ktoras z Was tak miala? Bardzo Was przepraszam, za te pytania, ale nie mam nikogo z kim moglabym o tym porozmawiac [emoji17]
Z infekcja to pokaz się u lekarza może szybciej albo chociaż napisz mu wiadomosc co o tym myśli
reklama
Matka. Wariatka