reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Moim zdaniem może dziś będzie pozytywny ✊

Mi bez tabletek teraz wydłużył się masakrycznie cykl . Dziś jest 58dc :( a poprzedni miałam 26dc. Trzymam kciuki aby wszystko się u Ciebie unormowało

Niestety... Wy kończycie kolejny cykl a ja się mecze z tym samym cały czas. Wczoraj już myślałam że @ przyjdzie a jednak mnie oszukała 🤦‍♀️
Przykro mi kochana :( Tak długi cykl jest najgorszy, wyobrażam sobie co musisz czuć :( Kiedyś @ nie miałam przez 1,5 roku 😂 Wrak człowieka, nawet zaczęłam łysieć na skroniach. Masakra...

reklama
Dziewczyny, dziś na teście blada kreska, 26 dc, jakieś 11dpo. Wczoraj było biało.
Nie mam żadnych objawów poza jednym, który podpowiadał mi, że się udało - mdli mnie przy myciu zębów [emoji6]
Jutro pójdę na betę i powtórzę w sobotę przed wyjazdem na ferie.
Boję się, że to znów biochemiczna [emoji20]Zobacz załącznik 1076368
Blada? Piękna krecha [emoji846]

Matko to jest chyba najgorsze, czekasz na kolejny cykl a tu bezowulacyjny, chociaż potwierdzenia nie mamy [emoji6]
Ja to samo czulam wczoraj bo zrobilam progesteron i jest niski czyli nie hylo owulacji a testy robilam i wyszly pozytywne i mialam juz mala madzieje ze moze teraz wkoncu sie uda a tu prosze znowu zalapalam dola.

ooo, a ja sie nie zgodze, hehe. nie trzeba jechac na wczasy zeby zajsc, nie trzeba brac witamin zeby zajsc. ale warto na chwilke odpuscic, wybrac sie na wczasy po to zeby wyluzowac i wypic wiecej winka z ukochanym wieczorekim, bez stresu, ze rano trzeba wstac do natloku codziennych obowiazkow... nawet jak nie wyjdzie z tego ciaza to chociaz czlowiek ma piekne wspolne wspomnienia :) wiec warto probowac :D bo jesli wyjdzie to wspomnienia jeszcze cudowniejsze
Jasne ze wspomnieniami masz racje a to odpuszczenie to jie wiwm chy a nie zawszebi nie na kazdego dziala ja odpuscilam bylo dobrze ale jie zadzialalo musialo to cos innego byc bo jak czlowiek na cos choruje to nic ro nie da a teraz to mam taka glowe nabita ze chyba oszaleje i nie umiem ostatnio troche wyluzowac pare dni bylo dobrze i cielagle mam jakiegos pecha masakra.

Jasne ze wspomnieniami masz racje a to odpuszczenie to jie wiwm chy a nie zawszebi nie na kazdego dziala ja odpuscilam bylo dobrze ale jie zadzialalo musialo to cos innego byc bo jak czlowiek na cos choruje to nic ro nie da a teraz to mam taka glowe nabita ze chyba oszaleje i nie umiem ostatnio troche wyluzowac pare dni bylo dobrze i cielagle mam jakiegos pecha masakra.
kochana na spokojnie!!! idz z wynikami do lekarza, zobaczysz co Ci powie, moze zleci kolejne badania. Najwazniejsze to ruszyc sie z miejsca. Znajdz dobrego lekarza, choc wiem, ze to nie latwe. Wiem, ze jesli sa jakies zdrowotne dolegliwosci to jest ciezko ale dlatego wlasnie wazne jest, zeby jak najszybciej znalezc sie w rekach dobrego specjalisty. Nie da sie odpuscic do konca, chyba nigdy, zwlaszcza gdy sie nie udaje, ale nie mozna tez zycia sprowadzic tylko do jednego bo w ten sposob czlowiek patrzy tylko w jedna strone, nie zauwazajac niczego dookola. Pozbieraj sie, umow sie do ginekologa, popytaj znajome moze kogo sa w stanie polecic, poczytaj opinie na internetach.

reklama
kochana na spokojnie!!! idz z wynikami do lekarza, zobaczysz co Ci powie, moze zleci kolejne badania. Najwazniejsze to ruszyc sie z miejsca. Znajdz dobrego lekarza, choc wiem, ze to nie latwe. Wiem, ze jesli sa jakies zdrowotne dolegliwosci to jest ciezko ale dlatego wlasnie wazne jest, zeby jak najszybciej znalezc sie w rekach dobrego specjalisty. Nie da sie odpuscic do konca, chyba nigdy, zwlaszcza gdy sie nie udaje, ale nie mozna tez zycia sprowadzic tylko do jednego bo w ten sposob czlowiek patrzy tylko w jedna strone, nie zauwazajac niczego dookola. Pozbieraj sie, umow sie do ginekologa, popytaj znajome moze kogo sa w stanie polecic, poczytaj opinie na internetach.
Jasne ze tak zrobie bo nie bede siedziec i czekac, juz mam jakies informacje i trzeba dzialac, dziekuje😊 dzieki wam mozna troche sie lepiej poczuc, dostane wsparcie rade jestescie super😚

Do góry