Nadzieja29
Fanka BB :)
trzymam kciukiIgła już za mną czekamy. Dziewczyny nigdy tak łatwo nie lala mi się krew przy povraniu. Także szok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciukiIgła już za mną czekamy. Dziewczyny nigdy tak łatwo nie lala mi się krew przy povraniu. Także szok
Może wybierzemy imię? [emoji23][emoji3060]
Mi się przed robienie testu parę dni wcześniej śniły trojaczki [emoji3166]
Dziewczyny, dziś na teście blada kreska, 26 dc, jakieś 11dpo. Wczoraj było biało.
Nie mam żadnych objawów poza jednym, który podpowiadał mi, że się udało - mdli mnie przy myciu zębów [emoji6]
Jutro pójdę na betę i powtórzę w sobotę przed wyjazdem na ferie.
Boję się, że to znów biochemiczna [emoji20]Zobacz załącznik 1076368
No pieeeknie!!!! <3 ciche gratulacje!Dziewczyny, dziś na teście blada kreska, 26 dc, jakieś 11dpo. Wczoraj było biało.
Nie mam żadnych objawów poza jednym, który podpowiadał mi, że się udało - mdli mnie przy myciu zębów
Boję się, że to znów biochemiczna Zobacz załącznik 1076368
Jutro chcę zrobić betę i powtórzyć w sobotę. W sobotę wyjeżdżamy na ferie i tam nie będę miała możliwości jej skontrolować.Nie martw się! Piękna kreseczka będzie robić betę czy jutro ponownie test ?
No to jeszcze mocniej trzymam kciukiJutro chcę zrobić betę i powtórzyć w sobotę. W sobotę wyjeżdżamy na ferie i tam nie będę miała możliwości jej skontrolować.
Gratulacje kochana teraz beta!Dziewczyny, dziś na teście blada kreska, 26 dc, jakieś 11dpo. Wczoraj było biało.
Nie mam żadnych objawów poza jednym, który podpowiadał mi, że się udało - mdli mnie przy myciu zębów
Boję się, że to znów biochemiczna Zobacz załącznik 1076368
Dziewczyny, dziś na teście blada kreska, 26 dc, jakieś 11dpo. Wczoraj było biało.
Nie mam żadnych objawów poza jednym, który podpowiadał mi, że się udało - mdli mnie przy myciu zębów [emoji6]
Boję się, że to znów biochemiczna [emoji20]Zobacz załącznik 1076368
Jak ostatnio byłam u gina, powiedział mi, że okres już zaraz będzie bo w środku już widać a był za 3 dni więc u mnie było widać. Ale może u każdej jest to indywidualna sprawa. Tego nie wiem.Zanudzę Was tutaj, ale potraficie uspokoić i niestety macie wiedzę, która jest potrzeba (niestety, bo gdyby było tak jak chcemy, to byśmy o połowie badań itp. nawet nie wiedzieli). Powiedzcie mi dwie rzeczy czy ginekolog widzi /powinien widziec nadchodząca @. Byłam wczoraj w 33 dc. (od sierpnia cykle 31-33dni, w grudniu 42 dni) i dał mi luteinę na wywołanie (kazał brać przez 7 dni rano i wieczorem) aż dostanę okres. Wzięłam rano 1 tabletkę, a teraz dostałam okres, w sumie tak jak mi apka pokazywała. Nie wierzę w działanie leków jak w reklamie, więc się zastanawiam nad jego umiejętnościami, bo niby lekarz dobre opinie itp, ale właśnie tak jak Wiola mówi, że maszynka.