Verona26
Fanka BB :)
Gratulacje!!! 1[emoji7]
Beta 43,2 [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta 43,2 [emoji16]
Mi się dziś znowu śniło że miałam córke, przygarniecie mnie do psychiatryka? [emoji16]
kochana po to tu wszystkie jestesmy... dla siebie nawzajem. kazda z nas ma jakas historie, straty dzidziusiow, dlugie proby zajscia, jeszcze inne dziewczynki sa juz w ciazy... czasem jestesmy zle, chcemy plakac, krzyczec, kiedy indziej ponosi nas radosc, euforia. nie zawsze uklada nam sie tak jakbysmy chcialy, czasem na spelnienie marzen trzeba poczekac bardzo dlugo w poczuciu bezsilnosci ale wlasnie najwazniejsze jest, aby nie stac w miejscu, nie poddawac sie, dzialac!Jasne ze tak zrobie bo nie bede siedziec i czekac, juz mam jakies informacje i trzeba dzialac, dziekuje dzieki wam mozna troche sie lepiej poczuc, dostane wsparcie rade jestescie super
Dziewczyny, dziś na teście blada kreska, 26 dc, jakieś 11dpo. Wczoraj było biało.
Nie mam żadnych objawów poza jednym, który podpowiadał mi, że się udało - mdli mnie przy myciu zębów [emoji6]
Jutro pójdę na betę i powtórzę w sobotę przed wyjazdem na ferie.
Boję się, że to znów biochemiczna [emoji20]Zobacz załącznik 1076368
Jeszcze nie dziękuję [emoji57]Gratulacje!!! 1[emoji7]
Rany... Obudziłam się z mega bolącymi cycami...
Przykro mi kochana Tak długi cykl jest najgorszy, wyobrażam sobie co musisz czuć Kiedyś @ nie miałam przez 1,5 roku Wrak człowieka, nawet zaczęłam łysieć na skroniach. Masakra...
O matko 1.5 roku ale znasz przyczynę ? No ja mam nadzieję że mi wywoła mi @ jakimiś sposobem . Najgorzej że mam wyjazd w delegację za tydzień i boje się że wtedy przyjdzie @U mnie dziś już lepiej z cyckami! Ale nadal bomby xD Nie mam sił. 8 dpo, termin @ 11-12.02, czekamy
Jeszcze nie dziękuję [emoji57]
Ulala może coś jest na rzeczyRany... Obudziłam się z mega bolącymi cycami...