reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Jasne ze tak zrobie bo nie bede siedziec i czekac, juz mam jakies informacje i trzeba dzialac, dziekuje😊 dzieki wam mozna troche sie lepiej poczuc, dostane wsparcie rade jestescie super😚
kochana po to tu wszystkie jestesmy... dla siebie nawzajem. kazda z nas ma jakas historie, straty dzidziusiow, dlugie proby zajscia, jeszcze inne dziewczynki sa juz w ciazy... czasem jestesmy zle, chcemy plakac, krzyczec, kiedy indziej ponosi nas radosc, euforia. nie zawsze uklada nam sie tak jakbysmy chcialy, czasem na spelnienie marzen trzeba poczekac bardzo dlugo w poczuciu bezsilnosci ale wlasnie najwazniejsze jest, aby nie stac w miejscu, nie poddawac sie, dzialac!
Ja od siebie dodam, ze dziewczyny tutaj to prawdziwe perelki. Kazdego dnia daja wsparcie mimo, ze nie zawsze im samym jest latwo! W nas jest sila kobietki!!! Faceci naprawde moga nam tylko pozazdroscic tego, ze jak trzeba to jestesmy zołzami,ale i pocieszycielkami,przyjaciolkami, obronczyniami, psychologami, lekarzami, radcami prawnymi, ksiegowymi... no, my jestesmy po prostu zajebiste!!!

Piękna widoczna kreseczka! [emoji7] Trzymam kciuki by ciemniala [emoji7][emoji4]
Dziewczyny, dziś na teście blada kreska, 26 dc, jakieś 11dpo. Wczoraj było biało.
Nie mam żadnych objawów poza jednym, który podpowiadał mi, że się udało - mdli mnie przy myciu zębów [emoji6]
Jutro pójdę na betę i powtórzę w sobotę przed wyjazdem na ferie.
Boję się, że to znów biochemiczna [emoji20]Zobacz załącznik 1076368

Przykro mi kochana :( Tak długi cykl jest najgorszy, wyobrażam sobie co musisz czuć :( Kiedyś @ nie miałam przez 1,5 roku 😂 Wrak człowieka, nawet zaczęłam łysieć na skroniach. Masakra...
U mnie dziś już lepiej z cyckami! Ale nadal bomby xD Nie mam sił. 8 dpo, termin @ 11-12.02, czekamy ;)
O matko 1.5 roku ale znasz przyczynę ? No ja mam nadzieję że mi wywoła mi @ jakimiś sposobem . Najgorzej że mam wyjazd w delegację za tydzień i boje się że wtedy przyjdzie @ 😱
Trzymam kciuki ! Kiedy planujesz testować ?

reklama
Do góry