reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Czy to jest pozytyw juz? Bo mialam 2 dni takie prawie pozytywy i nie wiem czy ten juz za taki uznac.. zrobilam teraz po pracy 😁Zobacz załącznik 1076205
Moim zdaniem może dziś będzie pozytywny ✊
Hej! Po ponad miesiącu codziennej lektury tego forum, w końcu postanowiłam się ujawnić, mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona. :) może trochę o sobie- mam 28 lat, jestem w trakcie 3 cyklu starań. Przez ostatnie 6 lat brałam tabletki antykoncepcyjne- przed braniem stwierdzono u mnie hirsutyzm i PCOS. W kwietniu 2019 odstawiłam tabletki, bo miałam przez nie problemy neurologiczne. A co za tym idzie..W ciągu kilku miesięcy przytyłam ponad 10 kg...Czy któraś z Was tak miała? Odkąd zaczęłam się starać moje cykle z 30-32 dni wydłużyły się do 50-55 dni. Czy któraś z Was ma podobne doświadczenia?
Mi bez tabletek teraz wydłużył się masakrycznie cykl . Dziś jest 58dc :( a poprzedni miałam 26dc. Trzymam kciuki aby wszystko się u Ciebie unormowało
Ja byłam przekonana, że Ty już po II :(
Niestety... Wy kończycie kolejny cykl a ja się mecze z tym samym cały czas. Wczoraj już myślałam że @ przyjdzie a jednak mnie oszukała 🤦‍♀️

reklama
Dziewczyny, dziś na teście blada kreska, 26 dc, jakieś 11dpo. Wczoraj było biało.
Nie mam żadnych objawów poza jednym, który podpowiadał mi, że się udało - mdli mnie przy myciu zębów 😉
Jutro pójdę na betę i powtórzę w sobotę przed wyjazdem na ferie.
Boję się, że to znów biochemiczna 😞
079D9582-8559-4405-ABB5-8BE55BFE7962.jpeg

Dziewczyny, dziś na teście blada kreska, 26 dc, jakieś 11dpo. Wczoraj było biało.
Nie mam żadnych objawów poza jednym, który podpowiadał mi, że się udało - mdli mnie przy myciu zębów [emoji6]
Boję się, że to znów biochemiczna [emoji20]Zobacz załącznik 1076368

Ewidentnie jest kreska!

reklama
Nie mam żadnych objawów poza jednym, który podpowiadał mi, że się udało - mdli mnie przy myciu zębów 😉
Boję się, że to znów biochemiczna 😞Zobacz załącznik 1076368
Nie martw się! Piękna kreseczka :) będzie robić betę czy jutro ponownie test ?

Do góry