Mrufka®®®
Fanka BB :)
Moim zdaniem może dziś będzie pozytywnyCzy to jest pozytyw juz? Bo mialam 2 dni takie prawie pozytywy i nie wiem czy ten juz za taki uznac.. zrobilam teraz po pracy Zobacz załącznik 1076205
Mi bez tabletek teraz wydłużył się masakrycznie cykl . Dziś jest 58dc a poprzedni miałam 26dc. Trzymam kciuki aby wszystko się u Ciebie unormowałoHej! Po ponad miesiącu codziennej lektury tego forum, w końcu postanowiłam się ujawnić, mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona. może trochę o sobie- mam 28 lat, jestem w trakcie 3 cyklu starań. Przez ostatnie 6 lat brałam tabletki antykoncepcyjne- przed braniem stwierdzono u mnie hirsutyzm i PCOS. W kwietniu 2019 odstawiłam tabletki, bo miałam przez nie problemy neurologiczne. A co za tym idzie..W ciągu kilku miesięcy przytyłam ponad 10 kg...Czy któraś z Was tak miała? Odkąd zaczęłam się starać moje cykle z 30-32 dni wydłużyły się do 50-55 dni. Czy któraś z Was ma podobne doświadczenia?
Niestety... Wy kończycie kolejny cykl a ja się mecze z tym samym cały czas. Wczoraj już myślałam że @ przyjdzie a jednak mnie oszukałaJa byłam przekonana, że Ty już po II