reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja to też już czasami nie mam siły. Czekam teraz jak na ścięcie, może i lepiej zrobić ten test i czekać na @, a nie żyć znowu nadzieją [emoji849]
Ja to samo czulam wczoraj bo zrobilam progesteron i jest niski czyli nie hylo owulacji a testy robilam i wyszly pozytywne i mialam juz mala madzieje ze moze teraz wkoncu sie uda a tu prosze znowu zalapalam dola.

reklama
reklama
O matko 1.5 roku ale znasz przyczynę ? No ja mam nadzieję że mi wywoła mi @ jakimiś sposobem . Najgorzej że mam wyjazd w delegację za tydzień i boje się że wtedy przyjdzie @ 😱
Trzymam kciuki ! Kiedy planujesz testować ?
Zdiagnozowali PCOS, ale nigdy torbieli nie miałam. Miałam zaburzone hormony, ale trudno żeby nie były zaburzone jak 1,5 roku nie miałam @... Jak zaczęłam brać metformax i później duphaston 18-27 dc, to wszystko się unormowało i badania mam idealne, @ regularna, męczą mnie tylko objawy progesteronowe przed @ 😂 Może to wcale nie PCOS tylko po prostu zaburzeni hormonalne... Nie ufam im za bardzo :(

Do góry