reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ja to WGL jak rycze... byle czego. Mąż chyba po malu ma już mnie dosyć, A gdzie tu dalej [emoji16][emoji16] Ryczalam ostatnio że on mnie już nie chce i dziecka też nie chce... tylko.do dziś nie wiem czemu. Żadnych programów nie oglądam, w sumie WGL tv bo na reklamie potrafię się rozryczec [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23] co my kobiety przyjedziemy to nasze [emoji23][emoji23] no waryjotki jak nic [emoji23][emoji1787][emoji39][emoji39] Ale, można się pośmiać...chociaz przy bieli wcale nie do śmiechu... bywają dni płaczu...Ale ile można? Ja ostanio to taki placzek się zrobiłam...rozplakalam się ...bo serek mi sie przeterminowal [emoji23][emoji23]
Okres idzie jak nic...

reklama
Ale aż tak? Ja sobie nie wyobrażam u siebie mieć tak wcześnie owu. W sensie organizm na owu konkretnie się u mnie zachowuje, książkowo. Zawsze jeden dzień mam przezroczysty ciągnący śluz i kłucie jajników i przy współżyciu, dzień po jest totalnie sucho i nie chce mi się kochać. Owulacja chyba powinna mieć takie objawy żeby ułatwic Zapłodnienie z biologicznego punktu widzenia. Więc skoro to jest zawsze 1 dzień w miesiącu, wtedy też szyjka jest wysoko i rozmiękczona a dzień później już twarda i nisko, to kurde ten 1 dzisń to musi być to :D Tak z natury no musi :D I zawsze mam w przedziale dni płodnych, nigdy po @. 8 dc na owu to dla mnie bajka :D
Moje owulacja miala te wszystkie objawy o których mowisz, sluz zaczal sie jakies 2-3 dni przed. Okres szybki skapy takie slabe 3 dni wszystkiego. Tez bylam zdziwiona, ale jednak 🤷‍♀️ a cykle bez dupka mialy ok 40 dni

😂😂😂 co my kobiety przyjedziemy to nasze 😂😂 no waryjotki jak nic 😂🤣😋😋 Ale, można się pośmiać...chociaz przy bieli wcale nie do śmiechu... bywają dni płaczu...Ale ile można? Ja ostanio to taki placzek się zrobiłam...rozplakalam się ...bo serek mi sie przeterminowal 😂😂
Okres idzie jak nic...
Ja miesiąc temu pisałam, że się popłakałam jak mój zamiast Rafaello kupił mi ferrero Rocher 😂 Tera się śmieje, ale czuję że na dniach znowu będzie drama 😂

No widzisz, ja też jestem smakoszem, ale mój stary twierdzi że jak to nazwałaś ochlajtusem [emoji23] u mnie trzy to taka norma.. Teraz pije drugie i jakoś dziwnie.. Ale się nie poddaje i sączę dalej [emoji23] jakby czasem okazało się że to to.. Ze to ten piękny, błogosławiony stan, którego imienia nie chce na głos mowic, to stawiam Ci sześciopak! [emoji23]Wypic nie wypijesz, ale chociaż popatrzysz [emoji23]
Ja tak ostatnio czerwone słodkie wino pochlaniam, buteleczka w wieczór, ale mój się tylko śmieje żebym się nie rozpiła:D

reklama
Do góry