To jakto jest pecherzyk a nie ma ciąży?Ktoś? Coś?
reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Słuchajcie laski, wiem, że to nie jest forum medyczne, ale zżyłam się z Wami i potrzebuję Waszej opinii.
Zrobił mi się pieprzyk ostatnio i trochę mnie niepokoi.
Czy któraś z Was mogłaby mi doradzić czy warto iść do lekarza czy może to zwykłe znamie?
Nie ukrywam, że mnie to zastanawia
To jest na brzuchu koło żeber.
Zdecydowanie idź z tym
Do dermatologa. Obejrzy przez takie szkiełko i powie co dalej. Ja ostatnio usuwalam dwa No nie podobalynsie dermatolog. Oba badania histo w porządku . Idź sprawdzić. Każdy nieregularny krztalt powinno się pokazać lekarzowi.
Daraa_94
Haha Ty krejzolu [emoji23]
Hmm ta bety chyba urosla bo krecha ciemnieje!
A dziewczyny spac nie mogę ją już chce betę [emoji85]
Oj tam oj tam mąż wstał wyprowadził psa. Odkąd wie że może będzie dzidzia to nie ma ale ze ja wychodze yupi tylko on ma jeden zły nawyk wstaje zapala światło i idzie sobie i jak tu nie wstać w szczególności gdzie tyle myśli i ten nieszczęsny test na półceHaha Ty krejzolu [emoji23]
Daraa_94
Ja test miałam zrobić to już spać nie mogłam testy się śniły a co tu jakbym betę miała zrobić [emoji23]Oj tam oj tam mąż wstał wyprowadził psa. Odkąd wie że może będzie dzidzia to nie ma ale ze ja wychodze yupi [emoji1787][emoji85] tylko on ma jeden zły nawyk wstaje zapala światło i idzie sobie[emoji2368] i jak tu nie wstać w szczególności gdzie tyle myśli i ten nieszczęsny test na półce [emoji4][emoji39]
Serduszko 96
Aktywna w BB
Ja za chwilę zabieram się za testowanie. Czekam TYLKO aż mąż do pracy pojedzie bo już jie chce robić przy nim tych cudownych testów heh
Poczekamy kochana na ciebie jak będziesz robić betę. Wtedy będziesz spala pod laboratorium żeby być 1Ja test miałam zrobić to już spać nie mogłam testy się śniły a co tu jakbym betę miała zrobić [emoji23]
reklama
Czekam czekam kochana!Ja za chwilę zabieram się za testowanie. Czekam TYLKO aż mąż do pracy pojedzie bo już jie chce robić przy nim tych cudownych testów heh