reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ja to WGL jak rycze... byle czego. Mąż chyba po malu ma już mnie dosyć, A gdzie tu dalej [emoji16][emoji16] Ryczalam ostatnio że on mnie już nie chce i dziecka też nie chce... tylko.do dziś nie wiem czemu. Żadnych programów nie oglądam, w sumie WGL tv bo na reklamie potrafię się rozryczec [emoji23][emoji23][emoji23]
Hormonki buzuja 😂😂 I prawidłowo

Dziewczyny A ja wymyśliłam fajna "zabawe" z mężem:)
No bo wiadomo że my jesteśmy przewrazliwione na wszystko i zawsze nam się coś wydaje inne niż zwykle, więc sprawdzanie samej piersi mija się z celem.
Zaproponowała mojemu że codziennie będę przychodzić do niego na badanie piersi :D
Chłop ma radoche jak jasny gwint bo sobie pomaca A ja mam obiektywne wrażenia, no i przez to że robi to codziennie to się ich uczy i zawsze coś tam wylapie;)
I dziś uwaga diagnoza: takie jakieś duże i pełne są dzisiaj, takie inne ;D
Cykl wcześniej też mi macal jakoś dzień przed okresem i były "normalne"

Jan Paweł II powiedzial:
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą...
one tylko zmieniają datę swojego przyjścia na świat."
wiec musimy wierzyc ze jeszcze wszystko przed nami...
[/QUOTE]
Pamietam jak te słowa mówiłam do mojego męża i mam nadzieję, że w nie uwierzę, jemu się udało.

Słuchajcie laski, wiem, że to nie jest forum medyczne, ale zżyłam się z Wami i potrzebuję Waszej opinii.
Zrobił mi się pieprzyk ostatnio i trochę mnie niepokoi.
Czy któraś z Was mogłaby mi doradzić czy warto iść do lekarza czy może to zwykłe znamie?
Nie ukrywam, że mnie to zastanawia :(
To jest na brzuchu koło żeber.

Załączniki

• Screenshot_20200205-003009_Gallery.jpg
    Screenshot_20200205-003009_Gallery.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 120
Słuchajcie laski, wiem, że to nie jest forum medyczne, ale zżyłam się z Wami i potrzebuję Waszej opinii.
Zrobił mi się pieprzyk ostatnio i trochę mnie niepokoi.
Czy któraś z Was mogłaby mi doradzić czy warto iść do lekarza czy może to zwykłe znamie?
Nie ukrywam, że mnie to zastanawia :(
To jest na brzuchu koło żeber.
Warto zbadać

reklama
Dziewczyny, nie wytrzymałam i poszłam dziś do gina. Zbadał mnie, zrobił USG. Wydrukował zdjęcie, na którym widziałam zmierzony pęcherzyk.
Powiedział mi, że ciąży nie widzi i kazał brać 3x dziennie przez 5 dni luteine i jeśli po odstawieniu nie pojawi się miesiączka to zrobić jeszcze raz test... Czy jest jednak szansa na ciąże czy jednak nie? 🤔
Już świruje... 😂
Ktoś? Coś? 🤔😊

Do góry