reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Myślę że 10dpo możesz z rana teścik sobie strzelić [emoji23][emoji23]
To chyba każda z nas tak robiła z testami [emoji23][emoji23][emoji23] Tu się takie ekscesy wtsawialy że szkoda gadać [emoji23][emoji23] Ja z cyframi miałem tak samo. Wiedziałem już w 26dc że jestem w ciąży A w 30 dc miałam dostać @. To cycki już tak bolały że po nocach nie spałam i nie śpię do dziś [emoji23][emoji23][emoji23] Porażka [emoji2356][emoji2356]Myślałam że tych objawów będzie więcej A one wyglądały zupełnie jak na @. Brzuch bolał więc glupialam razem z moim testami hahaha [emoji23][emoji23]

reklama
A jak już wywleczesz test na lewą stronę i wyrzucisz do kosza, nie zaszkodzi zanurkować po niego w śmieciach i jeszcze raz obejrzeć dla pewności [emoji1787]
To odpoczywaj dużo i dbaj o siebie [emoji8] rosnijscue zdrowo [emoji7][emoji7][emoji7]
Eh ile bym dała, żeby były kreseczki 2 .
.A jak przyjdzie małpa to się wkur*** I sobie je namaluje...wtedy psychiatryk na bank [emoji23][emoji23][emoji23] A piersi to ja mam dosyc .. okropny ból z dnia na dzień I wielkie... Aż spać się nie da... boję się testować...tak naprawdę...najgorsza jest biel ...albo urojona kreska cień [emoji23][emoji39][emoji39][emoji39] bo takie już miałam... A co ja wyczynialam wykrecalam testem w każdą stronę...pod światło itp [emoji23][emoji23][emoji23] istny waryjot [emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ja mysle ze u mnie duphaston i inofem przyspieszyly tak owulacje, bo tak to mialam dlugie cykle
Ale aż tak? Ja sobie nie wyobrażam u siebie mieć tak wcześnie owu. W sensie organizm na owu konkretnie się u mnie zachowuje, książkowo. Zawsze jeden dzień mam przezroczysty ciągnący śluz i kłucie jajników i przy współżyciu, dzień po jest totalnie sucho i nie chce mi się kochać. Owulacja chyba powinna mieć takie objawy żeby ułatwic Zapłodnienie z biologicznego punktu widzenia. Więc skoro to jest zawsze 1 dzień w miesiącu, wtedy też szyjka jest wysoko i rozmiękczona a dzień później już twarda i nisko, to kurde ten 1 dzisń to musi być to :D Tak z natury no musi :D I zawsze mam w przedziale dni płodnych, nigdy po @. 8 dc na owu to dla mnie bajka :D

To chyba każda z nas tak robiła z testami [emoji23][emoji23][emoji23] Tu się takie ekscesy wtsawialy że szkoda gadać [emoji23][emoji23] Ja z cyframi miałem tak samo. Wiedziałem już w 26dc że jestem w ciąży A w 30 dc miałam dostać @. To cycki już tak bolały że po nocach nie spałam i nie śpię do dziś [emoji23][emoji23][emoji23] Porażka [emoji2356][emoji2356]Myślałam że tych objawów będzie więcej A one wyglądały zupełnie jak na @. Brzuch bolał więc glupialam razem z moim testami hahaha [emoji23][emoji23]
😂😂😂 co my kobiety przyjedziemy to nasze 😂😂 no waryjotki jak nic 😂🤣😋😋 Ale, można się pośmiać...chociaz przy bieli wcale nie do śmiechu... bywają dni płaczu...Ale ile można? Ja ostanio to taki placzek się zrobiłam...rozplakalam się ...bo serek mi sie przeterminowal 😂😂
Okres idzie jak nic...

Biedna:(
3 DC. Świat zwolnił [emoji12]
Dziś był dzień babci i dziadzia w przedszkolu Tolka. Później zaprosiliśmy ich na obiad. Komentarze typu- przydałby się braciszek Antosiowi, teraz macie już dużo miejsca na drugie dziecko i ogródek zeby wózek wystawic
Ech... Są przekochani, przecudowni, przewspierajacy, ale te jak tak co jakiś czas zarzucili tekstem to już w końcu miałam łzy w oczach... [emoji17] Nawet nie wiedzą jakbym chciała żeby nas się więcej zrobiło.

reklama
Do góry