reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No u Ciebie to jest jakaś tragedia i też po hsg jesteś. Człowiek z nową nadzieją wychodził od tego lekarza a tu jeszcze gorzej kurde jak było [emoji849]
Podpinam się do waszej grupki [emoji14] u mnie jeszcze doszedł bunt macicy . W cyklu w którym poszłam do poradni leczenia niepłodności cykl trwal 47 i @ wywołana dupkiem.potem sono hsg i cykl jak nigdy z mega owulacja ( ciekło aż po kolanach prawie ) no i nie wyszło. Następny (obecny ) cykl idzie na rekord i jak dziś myślałam że @ będzie to chyba jednak gra ze mną w ciu ciu babkę[emoji2957][emoji2957]

reklama
Hehe nie wiedziałam o tym ...A się dostosowałam😂😂😂 nie żeby fast foody...ale...rzuciłam 2 miesiące temu papierosy i apetyt to ja mam...A jak ktoś mi mówi... żebym sobie ziarenka np: słonecznika dziubala to ja się pytam ?? Co ja kurna ptak ? 😂😂😂😂
Poszlo w tyłek ...ale cóż 🤣😋😋
Haha, no i dobrze, może będzie tylek ale i brzuszek :D ja odkąd o tym wiem, to jakoś mam mniejsze wyrzuty sumienia sięgając po fryteczki czy chrupeczka 😂chociaż doskonale wiem że nie takie było przesłanie programu 😂

Do rana 😹 😹 😹 Nie no żartuje. Ja niezbyt długo, zresztą to twarde bestie - mogą sobie krążyć nawet i do następnego dnia w środku ;) i czychać na jajko.

A ja dziś cały dzień w robocie normalnie przyyymulona. 2 dzień brania Luteiny także jeszcze z 10 dni do @. :baffled::baffled:. Jutro mam chirurga szczękowego, bo też mi się wyrzyna ósemka i mam trochę już korony na wierzchu - ale nie boli mnie. Boli góra 1 dzień jak się dziąsło rozwala.

A po południu mam dziurkokologa... Zobaczymy co mi powie... :errr::errr::errr: i czy ma pomysł ja beznadziejne przypadki. Może sam by jakieś mi dał plemniki??? :laugh2::laugh2:
A jak z fagasem? Jakaś poprawa? 😍

Dzisiaj mam 29 dc. Cykle przez ostatni rok miałam między 25-31. Chociaż zdarzył się i 34. Wczoraj miałam śluz podbarwiony krwią na papierze, na razie się nie rozwinęło. Ale w poprzednim cyklu miałam to samo i za dwa dni przyszła @ [emoji849] W poprzednim cyklu w ogóle mnie brzuch nie bolał, w tym boli, więc czekam [emoji58]
Okaze sie :-) Kiedy masz termin @? Ogolnie jeszcze czasem mam plamienia przed owulacją i tym razem mialam tez - choc moze to nie znaczy ze ona byla nie wiem

Piwo mi nie wchodzi.. Dziwne, mega dziwne. Z reguły nie ma opcji żeby mi zuberek nie siadł, a tym razem coś niebardzo.. Ale pewnie kolejny miesiąc z kolejnym nowym objawem, a bez ciąży hyh

Dzisiaj mam 29 dc. Cykle przez ostatni rok miałam między 25-31. Chociaż zdarzył się i 34. Wczoraj miałam śluz podbarwiony krwią na papierze, na razie się nie rozwinęło. Ale w poprzednim cyklu miałam to samo i za dwa dni przyszła @ [emoji849] W poprzednim cyklu w ogóle mnie brzuch nie bolał, w tym boli, więc czekam [emoji58]
Ooo no to juz test w sumie mozesz zrobic nie chcesz? ;)

Piwo mi nie wchodzi.. Dziwne, mega dziwne. Z reguły nie ma opcji żeby mi zuberek nie siadł, a tym razem coś niebardzo.. Ale pewnie kolejny miesiąc z kolejnym nowym objawem, a bez ciąży hyh
ja jestem najwiekszym damskim smakoszem piwa ( nie mylic z ochlajtusem), ja jestem degustatorem, ale zebym wiedziala czy dobre potrzebuje wypic 2, 3 w porywach czasem do 6... w dniu kiedy piwo mi nie smakowalo pojechalismy po test... pozytywny :D wiec ten, no...

Kurcze z dwa razy miałam identycznie, dla przykładu czwartek lekka krew, jednorazowo.. Piątek cisza, a sobota wieczór jeb, @..
Oby tym razem u Ciebie było inaczej

reklama
Prawdę mówiąc chwilę, zaraz idę do łazienki bo zawsze po chce mi się siku [emoji23] Może to jest przyczyna moich niepowodzeń [emoji1787]
Pytanko.
Jak już jest po sexach to jak długo leżycie by plemniki mogły spokojnie dotrzeć do jajeczka? Oczywiście mam na myśli kiedy nie możecie dłużej poleżeć/spać

Do góry