reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja piwka popijam latem. Odkąd są różne 0% to głównie takie piję.
A zimą wolę coś mocniejszego jak wina czy domowe nalewki. Jak wymyślą nalewki bezalkoholowe to też się chętnie przerzucę, żeby nie było że jakiś alkoholik...
No wlasnie już parę razy wspominałaś o nalewce.. Jakieś takie domowe czy "kupcze"? :D

reklama
No i skąd ja to znam! 😂Mój jest starszy, kiedyś też lubił się napic, a teraz to już raczej rzadko, za to pali. Ale jak już pije to konkretnie :D ja nie lubię się narabac, ale za to dość często lubię wypić czy winko, czy piwko, może być też whisky i wódka w drinku😂 malibu i gin też mi nie przeszkadza 😂 a jak zaszlas w ciaze odrzuciło Cię na stałe? Masz czasem chęć sięgnąć po piwko?
kochana bo to malo razy mam chec, hehe. najlepiej zimny leszek :D nie sadze, ze mnie odrzucilo, po prostu wtedy mi nie smakowalo. czasem w towarzystwie wypije 0% ale czesto wymiotuje po nich wiec bez sensu tracic kase... ogolnie od dnia testu nie powachalam alkoholu i na pewno jeszcze dlugo nie sprobuje bo ciaza a potem karmienie ale nie znaczy to, ze nie mam smaczka, hehe. nie moge za to zniesc oddechu mojego P. nawet po 1 piwie odrzuca mnie strasznie wiec teraz jemu sie obrywa hehe

kochana bo to malo razy mam chec, hehe. najlepiej zimny leszek :D nie sadze, ze mnie odrzucilo, po prostu wtedy mi nie smakowalo. czasem w towarzystwie wypije 0% ale czesto wymiotuje po nich wiec bez sensu tracic kase... ogolnie od dnia testu nie powachalam alkoholu i na pewno jeszcze dlugo nie sprobuje bo ciaza a potem karmienie ale nie znaczy to, ze nie mam smaczka, hehe. nie moge za to zniesc oddechu mojego P. nawet po 1 piwie odrzuca mnie strasznie wiec teraz jemu sie obrywa hehe
Pewnie jak już sięgniesz za rok, dwa czy trzy po piwko to Cię jedno zmiecie 😂 ależ to będzie ekonomiczne :D

reklama
Hej! Po ponad miesiącu codziennej lektury tego forum, w końcu postanowiłam się ujawnić, mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona. :) może trochę o sobie- mam 28 lat, jestem w trakcie 3 cyklu starań. Przez ostatnie 6 lat brałam tabletki antykoncepcyjne- przed braniem stwierdzono u mnie hirsutyzm i PCOS. W kwietniu 2019 odstawiłam tabletki, bo miałam przez nie problemy neurologiczne. A co za tym idzie..W ciągu kilku miesięcy przytyłam ponad 10 kg...Czy któraś z Was tak miała? Odkąd zaczęłam się starać moje cykle z 30-32 dni wydłużyły się do 50-55 dni. Czy któraś z Was ma podobne doświadczenia?

Do góry