bleucoco
Fanka BB :)
Nie jesteś samaJa tez z tych ciężkich " nie zaskakujacych" przypadków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jesteś samaJa tez z tych ciężkich " nie zaskakujacych" przypadków
Kochane chcialam się z wami czymś podzielić z rana. Wczoraj beta 15... Test o czułości 10 dzis nie wykrył... (mam nadzieję że po prostu chujowe a nie ze to biochem. Jutro się okaże)
Ale nawet jeśli to na pewno przez 24 h nie spadło mi po niżej 10. Takie są te testy. Ome nic nie mowia. Dlatego mówię zawsze najlepiej betę
Zagnieździ się zagnieździ. Aaaa i z rana poleciał po dodatkowa polisę jakby co. Serio
Też słyszałam, że jest tak jak napisałaś, ale jest jeden plus: sperma się później nie wylewa, a przynajmniej ja tak miałamKilka minut, ale ostatnio w owulacje 28.01 poszłam od razu spać. Natomiast czytałam wyniki badań jakichś tam naukowców i podobno nie potwierdzono zależności tego sposobu od zachodzenia. Kobiety bez leżenia zachodziły tak samo jak z leżeniem. Badali przemieszczanie się plemników i podobno nie ma to znaczenia i one i tak sobie idą
u mnie bylo tak, ze ciaza wygladala na mlodsza niz wynikalo to z ostatniej miesiaczki ale ja mam bardzo dlugie cykle, wiec ludzilam sie, ze to dlatego... pozniej zrobilam bete i przyrost byl 48% ale tez tlumaczylam sobie, ze moze byc chwilowy zastoj. chcialam ja powtorzyc znowu ale juz mialam bole. mysle ze poronilabym od razu ale w szpitalu dostalam kroplowki i luteine 2xdziennie dopochwowo plus duphaston doustnie wiec sztucznie te kilka dni jeszcze podtrzymali. w niedziele pojawilo sie slabe bicie serduszka a w poniedzialek juz nie bylo akcji sercaOjej to zupelnie tak jak ja! Aż mi noga drętwiała! Jak pojechaliśmy do szpitala i nie zobaczyli nic na skanie to straszyli ciążą pozamaciczną i miałam przyjść za tydzień na drugi skan zobaczyć czy coś się pokazalo/zmieniło ale nie dotrwałam rano miałam badanie a w nocy poronilam.
To by miało sens, bo ja od małego byłam wyjątkowa - zawsze jak coś mi się działo zdrowotnego to zawsze inaczej niż wszystkim, zawsze wszyscy zdziwieni, zawsze ewenement we wszystkim [emoji23] Witam w klubie [emoji23]
Naprawdę??U mnie pierwszym objawem ciąży był ból piersi i ŻYŁY okrutne na nich.
Ech BiednaTrzymiesięczny pobyt w szpitalu z diagnozą plamicy Schönleina-Henocha w wieku 8 lat pozdrawia[emoji1787]
U mnie się wylewała tylko jak od razu szłam np. do toalety albo pod prysznic. Jak szłam usiąśc sobie w pozycji półleżącej na kanapie obejrzeć film, to już było spokoTeż słyszałam, że jest tak jak napisałaś, ale jest jeden plus: sperma się później nie wylewa, a przynajmniej ja tak miałam
Ale tu wiemy bo kolega tak robił i dali mu kaseŚwietne wieści! Musi być wporządku
Co do polisy to jest 9 mc karencji także niestety pełne 9 musi być I podobno niektóre firmy robią problem z wypłaceniem tatusiowi kasy, bo niby on nie "rodził" a tam jest ujęte "z tytółu URODZENIA dziecka (bez się).
Uwierz mi nigdzie nie ma karencji pół roku.
Pół roku to obejmuje na inne rzeczy typu śmierć członka rodziny, szpital itp. ale napewno nie ciążę Sama za tym latałam
Okaze sie :-) Kiedy masz termin @? Ogolnie jeszcze czasem mam plamienia przed owulacją i tym razem mialam tez - choc moze to nie znaczy ze ona byla nie wiemMatko to jest chyba najgorsze, czekasz na kolejny cykl a tu bezowulacyjny, chociaż potwierdzenia nie mamy [emoji6]