reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Haha, no i dobrze, może będzie tylek ale i brzuszek :D ja odkąd o tym wiem, to jakoś mam mniejsze wyrzuty sumienia sięgając po fryteczki czy chrupeczka 😂chociaż doskonale wiem że nie takie było przesłanie programu 😂
Oj cudownie by było ... fajnie, ze jesteście...
Ja na ten moment jak większość z Was po przejściach...I silne babki jesteście i dodajcie otuchy... czasem mam ochotę jakimś porozmawiać...☹
Na test muszę jeszcze zaczekać... z drugiej strony jak nie teraz, to następny cykl będzie... 🙂🙂🙂 bardzo dobrze oj tam wyrzuty sumienia teraz Ci wolno tam sobie podjadac 😂😂

ja jestem najwiekszym damskim smakoszem piwa ( nie mylic z ochlajtusem), ja jestem degustatorem, ale zebym wiedziala czy dobre potrzebuje wypic 2, 3 w porywach czasem do 6... w dniu kiedy piwo mi nie smakowalo pojechalismy po test... pozytywny :D wiec ten, no...
No widzisz, ja też jestem smakoszem, ale mój stary twierdzi że jak to nazwałaś ochlajtusem 😂 u mnie trzy to taka norma.. Teraz pije drugie i jakoś dziwnie.. Ale się nie poddaje i sączę dalej 😂 jakby czasem okazało się że to to.. Ze to ten piękny, błogosławiony stan, którego imienia nie chce na głos mowic, to stawiam Ci sześciopak! 😂Wypic nie wypijesz, ale chociaż popatrzysz 😂

No widzisz, ja też jestem smakoszem, ale mój stary twierdzi że jak to nazwałaś ochlajtusem 😂 u mnie trzy to taka norma.. Teraz pije drugie i jakoś dziwnie.. Ale się nie poddaje i sączę dalej 😂 jakby czasem okazało się że to to.. Ze to ten piękny, błogosławiony stan, którego imienia nie chce na głos mowic, to stawiam Ci sześciopak! 😂Wypic nie wypijesz, ale chociaż popatrzysz 😂
ohohoho, to ja teraz Ci sie wymodle za ten stan blogoslawiony!!! dla szesciopaka wszystko :D ja wychodze z zalozenia, ze co sie odwlecze to nie uciecze :D co do ilosci saczenia piwnego napoju rozkoszy, powiem tak, dwoma a tym bardziej jednym to nie ma sensu watroby sobie wkurw**c :D 😂 moj na mnie wola podobnie bo ja w zasadzie przyswajam chyba wszelkie trunki %%% nigdy za bardzo nie narzekajac na ich smak, hehe. teraz odwyk przymusowy :D

ohohoho, to ja teraz Ci sie wymodle za ten stan blogoslawiony!!! dla szesciopaka wszystko :D ja wychodze z zalozenia, ze co sie odwlecze to nie uciecze :D co do ilosci saczenia piwnego napoju rozkoszy, powiem tak, dwoma a tym bardziej jednym to nie ma sensu watroby sobie wkurw**c :D 😂 moj na mnie wola podobnie bo ja w zasadzie przyswajam chyba wszelkie trunki %%% nigdy za bardzo nie narzekajac na ich smak, hehe. teraz odwyk przymusowy :D
No i skąd ja to znam! 😂Mój jest starszy, kiedyś też lubił się napic, a teraz to już raczej rzadko, za to pali. Ale jak już pije to konkretnie :D ja nie lubię się narabac, ale za to dość często lubię wypić czy winko, czy piwko, może być też whisky i wódka w drinku😂 malibu i gin też mi nie przeszkadza 😂 a jak zaszlas w ciaze odrzuciło Cię na stałe? Masz czasem chęć sięgnąć po piwko?

To ja jestem fanka wiiina <3 i niestety poki co mi wchodzi bardzo dobrze :D

reklama
No u Ciebie to jest jakaś tragedia i też po hsg jesteś. Człowiek z nową nadzieją wychodził od tego lekarza a tu jeszcze gorzej kurde jak było [emoji849]
No nie ?🤷

Ja to jak Was czytam że testowanie będzie ok 25dc to mi się płakać chce bo ja to do tego DC chciałabym owulację 🙈

Do góry