ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałyście kiedyś 2 skoki temperatury w cyklu? Co to może oznaczać?Zobacz załącznik 1075950
Zagnieździ się zagnieździ. Aaaa i z rana poleciał po dodatkowa polisę jakby co. Serio
Ja glucophage 500, ale to chyba to samo [emoji4]
Jak na razie to umówiłam się jeszcze do innego ginekologa na 14, bo ten przepisał mi luteinę na wywołanie, metromax 500 i kazał przyjść na monitoring w ogoli ach 13-14 dc, a nie zlecił żadnych badań z krwi itp. Wszystko tak naprawdę stwierdził po USG, nawet zbytnio wywiadu nie zrobił, jedynie tyle co sama mu powiedziałam.
Jak na razie to umówiłam się jeszcze do innego ginekologa na 14, bo ten przepisał mi luteinę na wywołanie, metromax 500 i kazał przyjść na monitoring w ogoli ach 13-14 dc, a nie zlecił żadnych badań z krwi itp. Wszystko tak naprawdę stwierdził po USG, nawet zbytnio wywiadu nie zrobił, jedynie tyle co sama mu powiedziałam.
Co ty wtula się we mnie jak w miska sciska mnie wolalam nie ryzykować.Czyli jednak nie wytrzymałas do walentynek ? Mąż mistrz
przeczytałam że łykasz metemfetamine@zgredzus, ja łykam metforminę. Dokładnie Formetic. To mój pierwszy pełny cykl na mecie. Dawka 3x850. Liczyłam po cichu, ze mi metformina skróci cykl bo podobno tak działa, taki miły skutek uboczny, ale dziś 14dc, testu owu negatywne, śluz płodny i temperatura nisko..
przeczytałam że łykasz metemfetamine [emoji23] [emoji2957][emoji23]
Kurczę, ja uważam, że podpaski to zło konieczne :/ Nigdy nie lubiłam ich stosować, ale też przez to przy poronieniach nie potrafiłam powiedzieć jak intensywne mam miesiączki, bo ciągle tampony. Nic na szczęście się nie stało poważnego, żadnych zmian ani nic, ale teraz przerzucenie się na podpaskę jest dla mnie pewnego rodzaju "zapieluchowaniem"nie ma za co kochana... ja tak wlasnie robilam, podczas miesiaczki uzywalam tamponow 24/dobe, na noc zakladalam mniejzy rozmiar bo zawsze w nocy mialam mniejsze krwawienie. skonczylo sie na zabiegu usuwania polipa z szyjki macicy i pamietam, poszlam do ginekologa na usg a on pierwsze co mnie zapytal to czy uzywam na noc podpasek i czy korzystam z tamponow zanim pojawi sie miesiaczka, tak na wszelki wypadek. troszke mnie opierniczyl, ale przynajmniej zmobilizowalo mnie to do poczytania i faktycznie, nie wolno zakladac ich wczesniej a podczas miesiaczki powinno sie stosowac naprzemiennie tampony z podpaskami...