reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja się przymierzam do kubeczka menstruacyjnego [emoji4]
Kilka moich koleżanek używa j są zachwycone

Ja mam problem z widokiem krwi. Czuje ja z daleka nosem, widok przyprawia mnie o mdłości. Czuje po prostu, ze mnie obrzydza masakrycznie. Wiec dla mnie przejścia z okresem są trochę traumatyczne :) Nie wiem czy dałabym radę z kubeczkiem

reklama
Ja odkąd mam kubeczek nie używam nic innego ;)
Ja się przymierzam do kubeczka menstruacyjnego [emoji4]
Kilka moich koleżanek używa j są zachwycone

Witam Was Dziewczyny :-)
Nie wiem czy uda mi sie Was nadrobić bo jestem dopiero na 1205 str :-) Dlatego tez Witam rowniez nowe koleżanki i gratuluje nowych 2 kreseczek :-) W wolnym czasie postaram sie Was nadgonić :-)

Bylam wczoraj u gina . Okazalo sie ze moj pecherzyk pekl.. Czy cos z tego wyjdzie?? Pewnie nie.. Juz sie nie łudze choc przytulanki byly i sa nadal :-) o tak.. dla zdrowia :-) i odebralam tez wynik cytologi którą musiałam powtórzyć bo wyszło ze mam liczna ilość komorek zapalnych . Nie wiem jakim sposobem bo lekarz nie zauważył zadnej infekcji ani ja nic nie odczuwam takiego . Dlatego tez mam przeczucie ze znow nic nam nie wyjdzie...

Pozdrawiam cieplutko :-)

Ze wszystko skończyło się dobrze? ❤

Dziewczyny dziekuje wszystkim ❤❤ trochę się martwię ze nie bola mnie mega piersi ani nic. W sumie tylko ciągnie brzuch a sutki tylko swędzą. Ale dzięki wam wierzę że może się udać. Jestescie dla mnie wsparciem i inspiracją. Dziękuję! ❤
Tęczowe dzieci to są właśnie dzieci, które przychodzą po dzieciach „spadających gwiazdach” (tych, które odeszły zbyt wcześnie). Będzie dobrze :* nie wiem dlaczego, ale od pierwszych postów na tym wątku zapadłaś mi w pamięć. Trzymam kciuki.

Tęczowe dzieci to są właśnie dzieci, które przychodzą po dzieciach „spadających gwiazdach” (tych, które odeszły zbyt wcześnie). Będzie dobrze :* nie wiem dlaczego, ale od pierwszych postów na tym wątku zapadłaś mi w pamięć. Trzymam kciuki.
Naprawde w to wierzę. Tych teczowych dzieci może być teraz nawet drużyna piłkarska byleby zdrowe. ❤️
Dziękuję kochana za wsparcie 😘

I Tęczowe dzieci. To co napisałaś jest piękne. Wzruszyłam się 😘

Dziewczyny jak myślicie czy mogę zrobić ten pakiet teraz (57dc)? Chciałabym iść z jakimiś nowymi wynikami do lekarza 🥺 tylko nie wiem czy jest sens...

Załączniki

• IMG_20200204_113007_HDR.jpg
    IMG_20200204_113007_HDR.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 101
reklama
Do góry