reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kurcze siedze w kolejce w labo na progesteron i dalej sie zastanawiam czy robic te prolaktyne czy nie bo nie wiem jak bedzie pozniej czy ppjde na badania do szpitala czy nie bo jak noe to zrobię w @ i musze sje gdzjes udac do lekarza jakiegos

reklama
Jak na razie to umówiłam się jeszcze do innego ginekologa na 14, bo ten przepisał mi luteinę na wywołanie, metromax 500 i kazał przyjść na monitoring w ogoli ach 13-14 dc, a nie zlecił żadnych badań z krwi itp. Wszystko tak naprawdę stwierdził po USG, nawet zbytnio wywiadu nie zrobił, jedynie tyle co sama mu powiedziałam.
Może jednak miałaś owulacje. Jaki masz plan leczenia, jakieś leki, stymulacje, monitoring?

Hej hej dziewczyny, dużo się tu dzieje widzę :D
Gratuluje wszystkim które zobaczyły 2 kreseczki, za te które widzą narazie jedną, trzymam kciuki 😘

Pytanie do używających testów owu.
Kiedy zaczynacie testować?
W Którym dniu cyklu ?

Mnie czeka chyba wizyta u gin wcześniej niż myślałam:(
20sto godzinny okres, wczoraj plamienie, i ogólnie naparzają mnie ciągle jajniki i podbrzusze, trochę się boję że to jakaś infekcja albo coś z hormonami :(
Jutro idaę na tsh, ft4 i prolaktynę i zobacze co z tego będzie :(
wszystko zalezy jak dlugie masz cykle. ja korzystalam z tej strony Link do: Kalendarz dni płodnych - Kalendarz planowania dziecka i zawsze mi sie pokrywaly z testami owulacyjnymi...

reklama
A mój mąż zaskoczyl 🤣
Leżymy wczoraj on już do spania bo na 6 i mowie jestem w ciąży. A on co? Jestem w ciąży zrobilam dzis betę. Chwilą ciszy... Jak wszedłem do domu i popatrzyłem na ciebie to wiedziałem. A poza tym masz test z dwoma kreskami w szufladzie. 🤣🤣🤣
A potem tym razem będzie dobrze, a i nie idziesz na mecz w sobotę 🤣
Kliedy do lekarza?
A możesz zazywac zelazo?
A witaminy jeszcze jakieś ci kupic?
Kobitki pol godziny mu tłumaczyłam że kwas foliowy trzeba przyjmować nawet bez konsultacji z gine 🤣🤣
Czyli jednak nie wytrzymałas do walentynek 😁😁? Mąż mistrz 😍

Do góry