reklama
Zrobiłam wczoraj test i I kreska więc ciąży pewnie nie ma, do tego bolał mnie brzuch jak na okres i miałam chwilowe, brązowe plamienie myślałam, że wredota się zbliża ale do teraz się nie pojawiła... I przestał mnie boleć brzuch... No cóż. Chyba czas na wizytę u ginekologa, ale to pewnie w przyszłym tygodniu dopiero.
Gratuluję wszystkim wczorajszych kreseczek
Maxi89
Fanka BB :)
Piękne! Wiesz niby zwyczajnie mu to powiedziałaś, a jednak nie... kurcze wzruszyłam się, ale to pewnie dlatego że jestem baba po przejściach. Bardzo trzymam za Ciebie kciuki. I miałam Ci coś napisać, że po porodzie musisz zmienić koncepcję odnośnie tatuażu. Będzie musiała być tęcza! Nie wiem czy wiesz dlaczego?A mój mąż zaskoczyl
Leżymy wczoraj on już do spania bo na 6 i mowie jestem w ciąży. A on co? Jestem w ciąży zrobilam dzis betę. Chwilą ciszy... Jak wszedłem do domu i popatrzyłem na ciebie to wiedziałem. A poza tym masz test z dwoma kreskami w szufladzie.
A potem tym razem będzie dobrze, a i nie idziesz na mecz w sobotę
Kliedy do lekarza?
A możesz zazywac zelazo?
A witaminy jeszcze jakieś ci kupic?
Kobitki pol godziny mu tłumaczyłam że kwas foliowy trzeba przyjmować nawet bez konsultacji z gine
wiola0904
ja tez nie lubie... ale na noc zakladalam obowiazkowo po tym jak musieli wyciac mi tego polipa i pan doktor mnie opierdzielil, ze uzywanie tamponow non stop nie jest zdrowe i moze prowadzic do wielu dolegliwosci...Kurczę, ja uważam, że podpaski to zło konieczne :/ Nigdy nie lubiłam ich stosować, ale też przez to przy poronieniach nie potrafiłam powiedzieć jak intensywne mam miesiączki, bo ciągle tampony. Nic na szczęście się nie stało poważnego, żadnych zmian ani nic, ale teraz przerzucenie się na podpaskę jest dla mnie pewnego rodzaju "zapieluchowaniem"
ForgetMeeNot
przeczytałam że łykasz metemfetamine [emoji23] [emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23]
ForgetMeeNot
Kurczę, ja uważam, że podpaski to zło konieczne :/ Nigdy nie lubiłam ich stosować, ale też przez to przy poronieniach nie potrafiłam powiedzieć jak intensywne mam miesiączki, bo ciągle tampony. Nic na szczęście się nie stało poważnego, żadnych zmian ani nic, ale teraz przerzucenie się na podpaskę jest dla mnie pewnego rodzaju "zapieluchowaniem" [emoji1]
Ja się przymierzam do kubeczka menstruacyjnego [emoji4]
Kilka moich koleżanek używa j są zachwycone
PerfectCup
Kubeczek menstruacyjny to innowacyjne rozwiązanie, dzięki któremu zapomnisz czym jest dyskomfort podczas okresu. Kubeczki Menstruacyjne Perfect Cup wykonane z doskonałej jakości silikonu medycznego, zapewniają kobietom pełną ochronę w trakcie menstruacji i wygodę, której tak bardzo wtedy potrzebują.
perfectcup.me
xnightfall94
Ja ponawiam wyniki w następny poniedziałek, a w czwartek ginekolog pierwsza wizyta i nowego i znowu od nowa tłumaczyć...
A tak nawiasem to jesteś moją imieniczka i ten sam rocznik
a z jakiego miejsca na mapie jesteś ? ja zachodniopomorskie
Ale napisalyscie dużo od wczoraj cały ranem nadrabiam, bo lubię być na bieżąco ;D gratuluje wszystkich dwóch kresek.
Ja bym nie robiła tej bety znów, każda z nas jest inna i te przyrosty różnie wyglądają. Tak samo z testami, mają inną czułość .
Co do imion to nie mam pomysłu chyba .. na syna wiadomo było, że ma być Czarek , niby normalne, a gdzie nie pójdziemy to każdy mówi, ale rzadkie imię :-) teraz o czymś podobnym myślę. Dziewczyna z forum ciążowego miała Aurorę i jakoś mi to utkwiło :-) o chłopcu nie myślę, bo celuję w córkę haha
Robiłam testy owu i owulacja powinna być 15dcWg mnie 23 mialas owu. Wiec to nie byl “drugi” skok jak temp bedzie Ci sie utrzymywac na takim poziomie to testuj za kilka dni wg mnie apka zle wyliczyla owu. ( nie widze wczesniejszych temp)
Ze wszystko skończyło się dobrze?Piękne! Wiesz niby zwyczajnie mu to powiedziałaś, a jednak nie... kurcze wzruszyłam się, ale to pewnie dlatego że jestem baba po przejściach. Bardzo trzymam za Ciebie kciuki. I miałam Ci coś napisać, że po porodzie musisz zmienić koncepcję odnośnie tatuażu. Będzie musiała być tęcza! Nie wiem czy wiesz dlaczego?
Dziewczyny dziekuje wszystkim trochę się martwię ze nie bola mnie mega piersi ani nic. W sumie tylko ciągnie brzuch a sutki tylko swędzą. Ale dzięki wam wierzę że może się udać. Jestescie dla mnie wsparciem i inspiracją. Dziękuję!
reklama
ForgetMeeNot
Ze wszystko skończyło się dobrze? [emoji173]️
Dziewczyny dziekuje wszystkim [emoji173]️[emoji173]️ trochę się martwię ze nie bola mnie mega piersi ani nic. W sumie tylko ciągnie brzuch a sutki tylko swędzą. Ale dzięki wam wierzę że może się udać. Jestescie dla mnie wsparciem i inspiracją. Dziękuję! [emoji173]️
Ja w ciąży z moją malutką nue miałam żadnych objawów i praktycznie nie czułam, ze jestem w ciąży. [emoji4] Ciąża bezobjawowa jest super, trzeci trymestr każdemu za to daje popalić.