reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Boze dziewczyny zasnelam po 7 i dopiero wstałam 🙈 masakra i mogłabym leżeć dalej 😪 mam nadzieję że mnie nie rozbierze teraz bo choroba to ostatnie co mi potrzeba...

reklama
Zrobiłam wczoraj test i I kreska więc ciąży pewnie nie ma, do tego bolał mnie brzuch jak na okres i miałam chwilowe, brązowe plamienie 🤔 myślałam, że wredota się zbliża ale do teraz się nie pojawiła... I przestał mnie boleć brzuch... No cóż. Chyba czas na wizytę u ginekologa, ale to pewnie w przyszłym tygodniu dopiero.
Gratuluję wszystkim wczorajszych kreseczek ❤️😍

A mój mąż zaskoczyl 🤣
Leżymy wczoraj on już do spania bo na 6 i mowie jestem w ciąży. A on co? Jestem w ciąży zrobilam dzis betę. Chwilą ciszy... Jak wszedłem do domu i popatrzyłem na ciebie to wiedziałem. A poza tym masz test z dwoma kreskami w szufladzie. 🤣🤣🤣
A potem tym razem będzie dobrze, a i nie idziesz na mecz w sobotę 🤣
Kliedy do lekarza?
A możesz zazywac zelazo?
A witaminy jeszcze jakieś ci kupic?
Kobitki pol godziny mu tłumaczyłam że kwas foliowy trzeba przyjmować nawet bez konsultacji z gine 🤣🤣
Piękne! Wiesz niby zwyczajnie mu to powiedziałaś, a jednak nie... kurcze wzruszyłam się, ale to pewnie dlatego że jestem baba po przejściach. Bardzo trzymam za Ciebie kciuki. I miałam Ci coś napisać, że po porodzie musisz zmienić koncepcję odnośnie tatuażu. Będzie musiała być tęcza! Nie wiem czy wiesz dlaczego?

Kurczę, ja uważam, że podpaski to zło konieczne :/ Nigdy nie lubiłam ich stosować, ale też przez to przy poronieniach nie potrafiłam powiedzieć jak intensywne mam miesiączki, bo ciągle tampony. Nic na szczęście się nie stało poważnego, żadnych zmian ani nic, ale teraz przerzucenie się na podpaskę jest dla mnie pewnego rodzaju "zapieluchowaniem" :D
ja tez nie lubie... ale na noc zakladalam obowiazkowo po tym jak musieli wyciac mi tego polipa i pan doktor mnie opierdzielil, ze uzywanie tamponow non stop nie jest zdrowe i moze prowadzic do wielu dolegliwosci...

Kurczę, ja uważam, że podpaski to zło konieczne :/ Nigdy nie lubiłam ich stosować, ale też przez to przy poronieniach nie potrafiłam powiedzieć jak intensywne mam miesiączki, bo ciągle tampony. Nic na szczęście się nie stało poważnego, żadnych zmian ani nic, ale teraz przerzucenie się na podpaskę jest dla mnie pewnego rodzaju "zapieluchowaniem" [emoji1]

Ja się przymierzam do kubeczka menstruacyjnego [emoji4]
Kilka moich koleżanek używa j są zachwycone

Ja ponawiam wyniki w następny poniedziałek, a w czwartek ginekolog pierwsza wizyta i nowego i znowu od nowa tłumaczyć...

A tak nawiasem to jesteś moją imieniczka i ten sam rocznik :)

a z jakiego miejsca na mapie jesteś ?;) ja zachodniopomorskie

Ale napisalyscie dużo od wczoraj :) cały ranem nadrabiam, bo lubię być na bieżąco ;D gratuluje wszystkich dwóch kresek.
Ja bym nie robiła tej bety znów, każda z nas jest inna i te przyrosty różnie wyglądają. Tak samo z testami, mają inną czułość .
Co do imion to nie mam pomysłu chyba .. na syna wiadomo było, że ma być Czarek , niby normalne, a gdzie nie pójdziemy to każdy mówi, ale rzadkie imię :-) teraz o czymś podobnym myślę. Dziewczyna z forum ciążowego miała Aurorę i jakoś mi to utkwiło :-) o chłopcu nie myślę, bo celuję w córkę haha :D

Piękne! Wiesz niby zwyczajnie mu to powiedziałaś, a jednak nie... kurcze wzruszyłam się, ale to pewnie dlatego że jestem baba po przejściach. Bardzo trzymam za Ciebie kciuki. I miałam Ci coś napisać, że po porodzie musisz zmienić koncepcję odnośnie tatuażu. Będzie musiała być tęcza! Nie wiem czy wiesz dlaczego?
Ze wszystko skończyło się dobrze? ❤️

Dziewczyny dziekuje wszystkim ❤️❤️ trochę się martwię ze nie bola mnie mega piersi ani nic. W sumie tylko ciągnie brzuch a sutki tylko swędzą. Ale dzięki wam wierzę że może się udać. Jestescie dla mnie wsparciem i inspiracją. Dziękuję! ❤️

reklama
Ze wszystko skończyło się dobrze? [emoji173]️

Dziewczyny dziekuje wszystkim [emoji173]️[emoji173]️ trochę się martwię ze nie bola mnie mega piersi ani nic. W sumie tylko ciągnie brzuch a sutki tylko swędzą. Ale dzięki wam wierzę że może się udać. Jestescie dla mnie wsparciem i inspiracją. Dziękuję! [emoji173]️

Ja w ciąży z moją malutką nue miałam żadnych objawów i praktycznie nie czułam, ze jestem w ciąży. [emoji4] Ciąża bezobjawowa jest super, trzeci trymestr każdemu za to daje popalić.

Do góry