reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Co do imion męskich to zawsze podobało mi się Adrian no i znalazłam sobie Adriana ale już dla syna pomysłu nie mam [emoji23] Tzn miałam więcej meskich imion, które mi się podobały ale poznałam tylu ludzi, że jakoś mi się źle kojarzą teraz [emoji23][emoji23]
Nie zdajemy sobie sprawy ilu ludzi nie lubimy dopóki nie zaczniemy wybierać imienia dla swojego dziecka [emoji6][emoji854]

reklama
Mignął mi temat imion [emoji846] to nie jest takie łatwe jak się wydaje, bo dwie osoby muszą się zgodzić. A szkoda ,[emoji849][emoji6]
My mamy Antosia- jak go wołam to połowa chłopców się odwraca na placu zabaw, ale częściej go nazywamy Tolek więc nie jest tak źle [emoji6]
To było JEDYNE imię z którym się zgodziliśmy. Mąż chciał Rysia albo Gucia a ja Aleksandra

Dla dziewczynki mamy Lilianka, Ania, Emilka
Jak stworzymy drugiego chłopca to będzie trzeba nazwać Antoś II albo Wojciech Junior bo inaczej tego nie widzę [emoji23] 9 miesięcy się kłóciliśmy
Ja mogę mieć nawet Belzebuba, byle by mieć 😂😂 a tak serio to mój mąż jest tak ugodowy ze zgodzi się na każde imię byle bym była szczęśliwa, ale ja i tak będę chciała żeby mam obydwu się podobało, na szczęście gust mamy podobny :)

Ja mogę mieć nawet Belzebuba, byle by mieć [emoji23][emoji23] a tak serio to mój mąż jest tak ugodowy ze zgodzi się na każde imię byle bym była szczęśliwa, ale ja i tak będę chciała żeby mam obydwu się podobało, na szczęście gust mamy podobny :)
Uwierz, mam różowe kafelki między meblami w kuchni.. mój mąż naprawdę jest meeeega ugodowy ( chyba żeby mieć święty spokój [emoji6]) ale jak przyszlo do wyboru imienia to nie chciał odpuścić. A ja jestem uparta od zawsze więc bój o imię był długi [emoji6]

Uwierz, mam różowe kafelki między meblami w kuchni.. mój mąż naprawdę jest meeeega ugodowy ( chyba żeby mieć święty spokój [emoji6]) ale jak przyszlo do wyboru imienia to nie chciał odpuścić. A ja jestem uparta od zawsze więc bój o imię był długi [emoji6]
Hehe, może tak będzie i z nami, kto wie :D w takim razie ja chce już zacząć się klocic o imię! :D przez piękne, długie i spokojne 9 miesięcy :D

Hehe, może tak będzie i z nami, kto wie :D w takim razie ja chce już zacząć się klocic o imię! :D przez piękne, długie i spokojne 9 miesięcy :D
Właśnie takich ciąż nam wszystkim życzę [emoji846] żeby naszym jedynym zmartwieniem było to jak dać na imię temu maleństwu [emoji3590]

Dziewczyny robicie testy owulacyjne paskowe? Kupiłam tego 50 sztuk ale nie wiem czy nie wybrać tego elektrycznego clearblue.. I czy używacie jakiś aplikacji? Moje cykle przed poronieniem wahały się między 27 a 35 dni więc nigdy nie wiedziała kiedy je robić.

Tak większość tutaj robi testy i ma aplikacje ja tez :)

Dziewczyny mam pytanie . Od owulacji jakoś w tym czasie około zaczęło pobolewac mnie podbrzusze ,nie jest to ból źle to określiłam. Ja po prostu ciągle je czuje (W sensie podbrzusze ) . Myślicie Że to moze cos zwaistowac ? To możliwe w 21dc ?

Hej, wtrącę się tutaj :) bo to już 7 miesiąc starań. Chciałabym zacząć używać testów owulacyjnych, ale kompletnie nie wiem jakich i nie wiem kiedy zacząć najlepiej robić. Moje cykle trwają 32-34dni, dzisiaj jest 10dc. Proszę o rady :)

Ja przy cyklach 34 dni owulacje mam Ok 19 dc. Ja kupuje na gemini takie paski owulacyjne które w rosmanie są tez 5+2 takie różowe ale ter niepamiet
Nazwy a leze ju w łóżku

Kochane chcialam się z wami czymś podzielić z rana. Wczoraj beta 15... Test o czułości 10 dzis nie wykrył... (mam nadzieję że po prostu chujowe a nie ze to biochem. Jutro się okaże)
Ale nawet jeśli to na pewno przez 24 h nie spadło mi po niżej 10. Takie są te testy. Ome nic nie mowia. Dlatego mówię zawsze najlepiej betę 😊

reklama
U mnie też biało z rana niestety. Nie doszukuje się kresek po ostatniej biochemicznej, powtórzę jeszcze raz w czwartek albo zrobię betę bo w sobotę wyjeżdżamy na ferie i chciałabym coś wiedzieć 😉

Co do imion - mam w domu Wiktorię i Tosię, marzy mi się kolejna córka, ale typów zarówno męskich jak i damskich brak 😊

Dobrego dnia dla Was!

Do góry