locala
Fanka BB :)
Ja glucophage 500, ale to chyba to samo [emoji4]
Stosowała któraś metformax 500?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stosowała któraś metformax 500?
Dziewczyny, poszalałam, ścięłam włosy, chyba za bardzo [emoji23][emoji23][emoji23]
Hej dziewczyny mogę dołączyć do Was? Udało mi się zajść w ciążę niestety nie trwała długo z daty ostatniej miesiączki 6tc. Poronilam w zeszły wtorek kilka godzin po skanie na którym nic nie było widac. Beta wynosiła 80 [emoji20]Mieszkam w Anglii nawet nie kazali mi przyjśc sprawdzić czy się oczyściłam czy nie ale przestałam już krwawić. Zastanawiam się czy możemy starać się już teraz czy jednak poczekać na @..
Dziewczyny robicie testy owulacyjne paskowe? Kupiłam tego 50 sztuk ale nie wiem czy nie wybrać tego elektrycznego clearblue.. I czy używacie jakiś aplikacji? Moje cykle przed poronieniem wahały się między 27 a 35 dni więc nigdy nie wiedziała kiedy je robić.
Hejka, gratulacje dla wszystkich którym się udało. U mnie dzisiaj 33 dc, okresu brak, test wczoraj biel, dzisiaj nie robiłam, nie mam żadnych objawów ale z każdą fajką mam wyrzuty sumienia [emoji85]
Kochane chcialam się z wami czymś podzielić z rana. Wczoraj beta 15... Test o czułości 10 dzis nie wykrył... (mam nadzieję że po prostu chujowe a nie ze to biochem. Jutro się okaże)
Ale nawet jeśli to na pewno przez 24 h nie spadło mi po niżej 10. Takie są te testy. Ome nic nie mowia. Dlatego mówię zawsze najlepiej betę [emoji4]
Moim zdaniem może zwiastować zarówno ciaze jak i okres. Ja często miewam bole już po samej owulacji aż do @. A podbrzusze czuję zawszeDziewczyny mam pytanie . Od owulacji jakoś w tym czasie około zaczęło pobolewac mnie podbrzusze ,nie jest to ból źle to określiłam. Ja po prostu ciągle je czuje (W sensie podbrzusze ) . Myślicie Że to moze cos zwaistowac ? To możliwe w 21dc ?
A mój mąż zaskoczyl [emoji1787]
Leżymy wczoraj on już do spania bo na 6 i mowie jestem w ciąży. A on co? Jestem w ciąży zrobilam dzis betę. Chwilą ciszy... Jak wszedłem do domu i popatrzyłem na ciebie to wiedziałem. A poza tym masz test z dwoma kreskami w szufladzie. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A potem tym razem będzie dobrze, a i nie idziesz na mecz w sobotę [emoji1787]
Kliedy do lekarza?
A możesz zazywac zelazo?
A witaminy jeszcze jakieś ci kupic?
Kobitki pol godziny mu tłumaczyłam że kwas foliowy trzeba przyjmować nawet bez konsultacji z gine [emoji1787][emoji1787]
Nie u niego w pracy jest 6 miesa polisa nie ma okresu karencji? 99% ciążowych ma 10 miesięcy