reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Nie zaglądałam prawie przez cały weekend, w pracy też młyn więc nie dam rady nadrobić. Witam nowe staraczki, mam nadzieję,że nie zabawicie tu długo i szybko zobaczycie II kresrczka z wymarzonym finałem po 9 miesiącach. Komu mogę pogratulować? Liczę, że przez weekend posypały się pozytywne testy😊
@mama. Wariatka i @Gabi2020 jeśli się nie mylę :)

reklama
U mnie już się rozkręca pomału [emoji58]
A mnie w nocy brzuch bolał jak na @,potem w południe zaczął, wiec mimo diety kupiłam dwa browarki na pociesznie i poszłam na solarium, a co! ;p tampony w ruch a tu nic, a teraz bóle ustały, okresu nie ma.. Z tym ze jeszcze ma czas, bo termin @ najwcześniej na pojutrze.. Ale zawsze było tak, że jak już brzuch bolał to nie przestawał. Poczekamy, zobaczymy, nie pierwszy cykl,gdzie coś jest inaczej niż zwykle, a ciąży jak nie było tak nie ma [emoji23]

A mnie w nocy brzuch bolał jak na @,potem w południe zaczął, wiec mimo diety kupiłam dwa browarki na pociesznie i poszłam na solarium, a co! ;p tampony w ruch a tu nic, a teraz bóle ustały, okresu nie ma.. Z tym ze jeszcze ma czas, bo termin @ najwcześniej na pojutrze.. Ale zawsze było tak, że jak już brzuch bolał to nie przestawał. Poczekamy, zobaczymy, nie pierwszy cykl,gdzie coś jest inaczej niż zwykle, a ciąży jak nie było tak nie ma 😂
Skąd ja to znam 😂 Ja też dziś na rozluźnienie piję jedno piwo, a co 😃

reklama
Mnie dziś zaczęły, tzn. są tkliwe. Jest 6 dpo. Termin @ na 11-12.02, więc to normalne. Zazwyczaj bolały mnie tak na tydzień przed terminem od jakichś 6 miesięcy, więc nie doszukuję się :)
Też tak mam...aczkolwiek w tym cyklu dziwnie
...zawsze miałam twarde piersi i bolące
..A teraz pełne Ale takie miękkie hmm i sutki okrponie bolą i po bokach... świra można dostać... brzuch tez boli...
Kiedy testujesz??

Do góry