reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Też Was tak strasznie po owulacji bolą piersi? Dziś mam 17 dzień, 3-4 dni po owulacji i generalnie od owulacji tak mnie bolą sutki, że aż sprawdzałam czy nie mam tam siniaka jakiegoś :p piątek, sobota same sutki a teraz przechodzi na całe piersi... auć!
Mnie bardzo bolały, odkąd biorę pregna start nie mam tych boli.na 99%jestem pewna że pragna te bóle zniwelowala.

reklama
Hahaha [emoji16][emoji16][emoji23] Dobre z tą woda. Ja się uspokoilam jak ten drugi apteczny wyszedł mega tluscioch. Wiem że to była 10 Ale jakoś tak mi się lżej na sercu zrobiło [emoji7]
Ja tez glupia robilam te testy i tez mi raz wyszedl blady spanikowalam i poszlam do lekarza i wszystko bylo ok :-) a bylam jeszcze lepsza wgl bo moze w 10 tyg jakos (no juz w takiej dosc zaawansowanej ciazy) tak dla jaj zrobilam test bo mialam w domu i wyszedl bladzioch Boze tak spanikowalam ze szok przeciez wtedy beta juz wgl duuza zaczelam na forach czytac czemu i wgl i znalazlam ze poziom hcg juz jest tak wysoki ze testy nie sa do tego poziomu dostosowane i ze dlatego wychodza blade kreski i ze np jesli sie rozrzedzi z woda pol na pol to wyjda grube kreski i co oczywiscie zrobilam tak :D i tak bylo :-) wiem nienormalna jestem :D takze kto tam pisal doktorat o testach? :D to dopiero ciekawostka

Może coś się świeci [emoji848][emoji848][emoji7]
Też Was tak strasznie po owulacji bolą piersi? Dziś mam 17 dzień, 3-4 dni po owulacji i generalnie od owulacji tak mnie bolą sutki, że aż sprawdzałam czy nie mam tam siniaka jakiegoś [emoji14] piątek, sobota same sutki a teraz przechodzi na całe piersi... auć!

Hej dziewczyny mogę dołączyć do Was? Udało mi się zajść w ciążę niestety nie trwała długo z daty ostatniej miesiączki 6tc. Poronilam w zeszły wtorek kilka godzin po skanie na którym nic nie było widac. Beta wynosiła 80 😞Mieszkam w Anglii nawet nie kazali mi przyjśc sprawdzić czy się oczyściłam czy nie ale przestałam już krwawić. Zastanawiam się czy możemy starać się już teraz czy jednak poczekać na @..
Hej, przykro mi.. Ja mieszkam w Szkocji,wiec doskonale wiem jak to jest z tymi lekarzami 🙄 mogę Ci tylko powiedzieć, że moja przyjaciółka też stąd, poronila, podobnie jak Ty bez większej opieki medycznej zdecydowali się starać znowu i odrazu zaszła w ciążę :) termin porodu już niebawem :) także jeśli psychicznie czujesz się na siłach to wydaje mi się że nie ma na co czekać :)

reklama
Hej dziewczyny mogę dołączyć do Was? Udało mi się zajść w ciążę niestety nie trwała długo z daty ostatniej miesiączki 6tc. Poronilam w zeszły wtorek kilka godzin po skanie na którym nic nie było widac. Beta wynosiła 80 😞Mieszkam w Anglii nawet nie kazali mi przyjśc sprawdzić czy się oczyściłam czy nie ale przestałam już krwawić. Zastanawiam się czy możemy starać się już teraz czy jednak poczekać na @..
Przykro mi. Powodu Twojej straty :( Dziewczyny miały tutaj chyba różne zalecenia. Jedne pisały, że po poronieniu zachodzi się łatwiej i szybciej już od następnego cyklu, a inne żeby dać sobie te 1-3 miesięcy przerwy. Myślę, że organizm gdyby miał dość to i tak nie zaszedłby w ciążę. Ja miałam objawy w zeszłym miesiącu, a dostałam krwawienia przed terminem co nigdy mi się nie zdarzylo, a później dowiedziałam się, ze mam półpaśca. Organizm sam wie co dla niego najlepsze takie jest moje zdanie. Więc czemu nie spróbować jeśli czujesz się dobrze? ;) :*

Do góry