reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Też Was tak strasznie po owulacji bolą piersi? Dziś mam 17 dzień, 3-4 dni po owulacji i generalnie od owulacji tak mnie bolą sutki, że aż sprawdzałam czy nie mam tam siniaka jakiegoś :p piątek, sobota same sutki a teraz przechodzi na całe piersi... auć!
Mnie dziś zaczęły, tzn. są tkliwe. Jest 6 dpo. Termin @ na 11-12.02, więc to normalne. Zazwyczaj bolały mnie tak na tydzień przed terminem od jakichś 6 miesięcy, więc nie doszukuję się :)

Hej, przykro mi.. Ja mieszkam w Szkocji,wiec doskonale wiem jak to jest z tymi lekarzami 🙄 mogę Ci tylko powiedzieć, że moja przyjaciółka też stąd, poronila, podobnie jak Ty bez większej opieki medycznej zdecydowali się starać znowu i odrazu zaszła w ciążę :) termin porodu już niebawem :) także jeśli psychicznie czujesz się na siłach to wydaje mi się że nie ma na co czekać :)
Właśnie szukałam takich szczęśliwych historii. To daje dużo siły naprawdę😊 a co do opieki to naprawdę szkoda gadać.. Człowiek myślał, że jak wyjedzie powita go wielki świat i super technologia a tu takie rzeczy😂

A mnie w nocy brzuch bolał jak na @,potem w południe zaczął, wiec mimo diety kupiłam dwa browarki na pociesznie i poszłam na solarium, a co! ;p tampony w ruch a tu nic, a teraz bóle ustały, okresu nie ma.. Z tym ze jeszcze ma czas, bo termin @ najwcześniej na pojutrze.. Ale zawsze było tak, że jak już brzuch bolał to nie przestawał. Poczekamy, zobaczymy, nie pierwszy cykl,gdzie coś jest inaczej niż zwykle, a ciąży jak nie było tak nie ma 😂

Właśnie szukałam takich szczęśliwych historii. To daje dużo siły naprawdę😊 a co do opieki to naprawdę szkoda gadać.. Człowiek myślał, że jak wyjedzie powita go wielki świat i super technologia a tu takie rzeczy😂
Oni są sto lat za Murzynami!! Serio.. Ja jak do Polski przylatuje to oczy rozwieram jak widzę wszytsko wokoło.. I leczę się też w Polsce, bo przecież gdzie tam.. Tam wszyscy są zdrowi bo na paracetamolu 🤣

A czemu teścik jeszcze nie wykonany?! [emoji16][emoji16] Oj oj Nie ładnie [emoji23][emoji23]
A mnie w nocy brzuch bolał jak na @,potem w południe zaczął, wiec mimo diety kupiłam dwa browarki na pociesznie i poszłam na solarium, a co! ;p tampony w ruch a tu nic, a teraz bóle ustały, okresu nie ma.. Z tym ze jeszcze ma czas, bo termin @ najwcześniej na pojutrze.. Ale zawsze było tak, że jak już brzuch bolał to nie przestawał. Poczekamy, zobaczymy, nie pierwszy cykl,gdzie coś jest inaczej niż zwykle, a ciąży jak nie było tak nie ma [emoji23]

Nie zaglądałam prawie przez cały weekend, w pracy też młyn więc nie dam rady nadrobić. Witam nowe staraczki, mam nadzieję,że nie zabawicie tu długo i szybko zobaczycie II kresrczka z wymarzonym finałem po 9 miesiącach. Komu mogę pogratulować? Liczę, że przez weekend posypały się pozytywne testy😊

reklama
A tam, pieprzysz! [emoji23][emoji23]
W tym miesiącu ma nie przylezc bo ja grzeje Ci miejsce! Także wiesz co robić. Teścik i piękne II pokazać [emoji173]
Wybacz, proszę [emoji849][emoji23]
Niee.. Zabardzo przeżywalam brak kreseczki, już nie testuje tylko czekam, bo ta pi..da @ i tak zawsze przychodzi :D

Do góry