Verona26
Fanka BB :)
Spróbuj zastestowac [emoji4] Ból brzucha niczego nie przekreśla. Pamiętaj! [emoji7]
No jakoś straciłam nadzieję [emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jakoś straciłam nadzieję [emoji17]
Mnie dziś zaczęły, tzn. są tkliwe. Jest 6 dpo. Termin @ na 11-12.02, więc to normalne. Zazwyczaj bolały mnie tak na tydzień przed terminem od jakichś 6 miesięcy, więc nie doszukuję sięTeż Was tak strasznie po owulacji bolą piersi? Dziś mam 17 dzień, 3-4 dni po owulacji i generalnie od owulacji tak mnie bolą sutki, że aż sprawdzałam czy nie mam tam siniaka jakiegoś piątek, sobota same sutki a teraz przechodzi na całe piersi... auć!
Właśnie szukałam takich szczęśliwych historii. To daje dużo siły naprawdę a co do opieki to naprawdę szkoda gadać.. Człowiek myślał, że jak wyjedzie powita go wielki świat i super technologia a tu takie rzeczyHej, przykro mi.. Ja mieszkam w Szkocji,wiec doskonale wiem jak to jest z tymi lekarzami mogę Ci tylko powiedzieć, że moja przyjaciółka też stąd, poronila, podobnie jak Ty bez większej opieki medycznej zdecydowali się starać znowu i odrazu zaszła w ciążę termin porodu już niebawem także jeśli psychicznie czujesz się na siłach to wydaje mi się że nie ma na co czekać
Oni są sto lat za Murzynami!! Serio.. Ja jak do Polski przylatuje to oczy rozwieram jak widzę wszytsko wokoło.. I leczę się też w Polsce, bo przecież gdzie tam.. Tam wszyscy są zdrowi bo na paracetamoluWłaśnie szukałam takich szczęśliwych historii. To daje dużo siły naprawdę a co do opieki to naprawdę szkoda gadać.. Człowiek myślał, że jak wyjedzie powita go wielki świat i super technologia a tu takie rzeczy
A mnie w nocy brzuch bolał jak na @,potem w południe zaczął, wiec mimo diety kupiłam dwa browarki na pociesznie i poszłam na solarium, a co! ;p tampony w ruch a tu nic, a teraz bóle ustały, okresu nie ma.. Z tym ze jeszcze ma czas, bo termin @ najwcześniej na pojutrze.. Ale zawsze było tak, że jak już brzuch bolał to nie przestawał. Poczekamy, zobaczymy, nie pierwszy cykl,gdzie coś jest inaczej niż zwykle, a ciąży jak nie było tak nie ma [emoji23]
Wybacz, proszęA czemu teścik jeszcze nie wykonany?! [emoji16][emoji16] Oj oj Nie ładnie [emoji23][emoji23]
Jak się zbiorę to jutro ale nie wiem czy jest sens [emoji23]Spróbuj zastestowac [emoji4] Ból brzucha niczego nie przekreśla. Pamiętaj! [emoji7]
Wybacz, proszę [emoji849][emoji23]
Niee.. Zabardzo przeżywalam brak kreseczki, już nie testuje tylko czekam, bo ta pi..da @ i tak zawsze przychodzi