reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Też Was tak strasznie po owulacji bolą piersi? Dziś mam 17 dzień, 3-4 dni po owulacji i generalnie od owulacji tak mnie bolą sutki, że aż sprawdzałam czy nie mam tam siniaka jakiegoś :p piątek, sobota same sutki a teraz przechodzi na całe piersi... auć!
Mnie dziś zaczęły, tzn. są tkliwe. Jest 6 dpo. Termin @ na 11-12.02, więc to normalne. Zazwyczaj bolały mnie tak na tydzień przed terminem od jakichś 6 miesięcy, więc nie doszukuję się :)

Hej, przykro mi.. Ja mieszkam w Szkocji,wiec doskonale wiem jak to jest z tymi lekarzami 🙄 mogę Ci tylko powiedzieć, że moja przyjaciółka też stąd, poronila, podobnie jak Ty bez większej opieki medycznej zdecydowali się starać znowu i odrazu zaszła w ciążę :) termin porodu już niebawem :) także jeśli psychicznie czujesz się na siłach to wydaje mi się że nie ma na co czekać :)
Właśnie szukałam takich szczęśliwych historii. To daje dużo siły naprawdę😊 a co do opieki to naprawdę szkoda gadać.. Człowiek myślał, że jak wyjedzie powita go wielki świat i super technologia a tu takie rzeczy😂

A mnie w nocy brzuch bolał jak na @,potem w południe zaczął, wiec mimo diety kupiłam dwa browarki na pociesznie i poszłam na solarium, a co! ;p tampony w ruch a tu nic, a teraz bóle ustały, okresu nie ma.. Z tym ze jeszcze ma czas, bo termin @ najwcześniej na pojutrze.. Ale zawsze było tak, że jak już brzuch bolał to nie przestawał. Poczekamy, zobaczymy, nie pierwszy cykl,gdzie coś jest inaczej niż zwykle, a ciąży jak nie było tak nie ma 😂

Właśnie szukałam takich szczęśliwych historii. To daje dużo siły naprawdę😊 a co do opieki to naprawdę szkoda gadać.. Człowiek myślał, że jak wyjedzie powita go wielki świat i super technologia a tu takie rzeczy😂
Oni są sto lat za Murzynami!! Serio.. Ja jak do Polski przylatuje to oczy rozwieram jak widzę wszytsko wokoło.. I leczę się też w Polsce, bo przecież gdzie tam.. Tam wszyscy są zdrowi bo na paracetamolu 🤣

A czemu teścik jeszcze nie wykonany?! [emoji16][emoji16] Oj oj Nie ładnie [emoji23][emoji23]
A mnie w nocy brzuch bolał jak na @,potem w południe zaczął, wiec mimo diety kupiłam dwa browarki na pociesznie i poszłam na solarium, a co! ;p tampony w ruch a tu nic, a teraz bóle ustały, okresu nie ma.. Z tym ze jeszcze ma czas, bo termin @ najwcześniej na pojutrze.. Ale zawsze było tak, że jak już brzuch bolał to nie przestawał. Poczekamy, zobaczymy, nie pierwszy cykl,gdzie coś jest inaczej niż zwykle, a ciąży jak nie było tak nie ma [emoji23]

Nie zaglądałam prawie przez cały weekend, w pracy też młyn więc nie dam rady nadrobić. Witam nowe staraczki, mam nadzieję,że nie zabawicie tu długo i szybko zobaczycie II kresrczka z wymarzonym finałem po 9 miesiącach. Komu mogę pogratulować? Liczę, że przez weekend posypały się pozytywne testy😊

reklama
A tam, pieprzysz! [emoji23][emoji23]
W tym miesiącu ma nie przylezc bo ja grzeje Ci miejsce! Także wiesz co robić. Teścik i piękne II pokazać [emoji173]
Wybacz, proszę [emoji849][emoji23]
Niee.. Zabardzo przeżywalam brak kreseczki, już nie testuje tylko czekam, bo ta pi..da @ i tak zawsze przychodzi :D

Do góry