reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No wlasnie aż trochę to dziwne.. Nie znam Was a jednak wspólny temat, przeżycia, poglądy łącza na tyle, że czasami wolę z Wami popisać niż zadzwonic to swojej najlepszej przyjaciółki. Słabe.. Ale myślę że z psychologicznego punktu widzenia zrozumiałe :)
Bo nikt tak nie zrozumie jak druga osoba przechodząca podobne trudności, nawet przyjaciółka najlepsza, jeśli nie przeżyła starań z problemami lub już jest w ciazy/ma swojego szkraba to już tak nie zrozumie

Wybacz, ale jeszcze coś przyszło mi do głowy. Czy w ostatnim czasie nie byłaś na restrykcyjnej diecie? Nie zgubiłaś dużo kg w krótkim czasie? Ja miałam bardzo długo ustabilizowaną dawkę i zachciało mi się diety cud rok temu owszem schudłam, ale tsh z 1,2 spadło mi do wartości której nie byli w stanie zmierzyć poniżej iluś tam.

Ja też jestem po ektopowej . A Jak się sprawdza insulinooprnoav? Ja mam glukoze 93 A insulinę 11 jescze nie byłam u lekarza .
Powinnas zrobić krzywą cukrową z oznaczeniem glukozy i insuliny - najpierw pobierają krew na czczo, później pijesz roztwor glukozy, po godzinie znowu pobieraja krew i po 2 godzinach znowu. Czasami jest 3pubktowa - po 3 godzinach znowu pobranie krwi. Z wynikami najlepiej zglosic sie do lekarza,

Przy okazji, odnośnie cieni kresek itd
Nigdy w to nie wierzcie, tak jak ja wierzyłam. Może są wyjątki, u mnie się to nie sprawdziło i Pink mnie oszukał zdecydowanie.
Szukałam cienia nadziei i nadzieja była do teraz.
Przykro mi, ale się nie poddam.
Wierzę, że to nie bez przyczyny, poza tym pierwszy cykl po antykoncepcji. Łudziłam się, że mam szczęście i uda mi się od razu.
Rozmowy z szefem nadal nie żałuję, bo dzięki temu wiem,że mogę w spokoju próbować dalej.
Życzę Wam kochane kobietki, żeby Wam się udało szczęśliwie zajść w ciążę i żeby do was ta cholerna @ nie przyszła.
Przeczucie co do okresu mnie nie myliło.
Gin mówił o wstrzemięźliwości teraz, nie posłuchałam, może to jest powód, może powodem jest gospodarka hormonalna po antykoncepcji, nie wiem.
Nie udało się. Trudno:(
Papa
PS.
Dziękuję każdej z Was która mi kibicowała ❤❤❤

reklama
PS.
Dziękuję każdej z Was która mi kibicowała ❤❤❤
[/QUOTE]
Dwa plusy są takie, że w końcu wiesz na czym stoisz , a drugi że @ przyszła sama bez wspomagaczy. Jeszcze będziemy podziwiać Twoje dwie kreseczki :*

Do góry