reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A laski jak coś to ja będę testować przed pracą, więc może być tak że dam znać co jest dopiero po 14 bo ja wstaje 20 min przed wyjściem i może nie być czasu ;)
Jeszcze wstaje sama bo mąż jutro jeszcze l4 i pewnie będzie masakra ze wstaniem :/
Nie rób nam tego! Wstań 21 min przed wyjściem i napisz :D

reklama
Co prawda cykl mi sie wydłużył do 42 dni (standard 32), ale robiłam wtedy bete 2 razy i kilkanaście testów, na których nic nie wyszło. Więc raczej nie ma takiej możliwości
Jeszcze mam pytanie? Czy nie było u Ciebie ciąży np.biochemicznej w poprzednim cyklu?? Czasem takie cuda dzieją się po poronieniu...

Twoja historia jest na pewno bolesna ale i pełna nadzieji i optymizmu.. mam nadzieję, że wniesie wiele w życie zwłaszcza tych dziewczyn,ktore po paru miesiącach czy roku (czyli ja) narzekają, że już mają dość starań.. Ja nie ogarniam dlaczego ktoś zdrowy..( A może po prostu zle zdiagnozowany[emoji848]) nie moze zajść w ciążę.. Mam przyjaciół, zdrowa mloda para, 5 lat starań .. 3 próby in vitro i nic..
Ja staram się ufać losowi i wierzyć że jakiś powód ku temu jest ale czasem ciężko..

Ja też wierzę w los i mam nadzieję że ta droga którą przeszłam będzie mi wynagrodzona że gdzieś jest zapisane że będę mama głęboko w to wierzę i nie mam zamiaru się poddać.[emoji123][emoji4]
I wam wszystkim tu tego życzę i mocno trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

Ja też wierzę w los i mam nadzieję że ta droga którą przeszłam będzie mi wynagrodzona że gdzieś jest zapisane że będę mama głęboko w to wierzę i nie mam zamiaru się poddać.[emoji123][emoji4]
I wam wszystkim tu tego życzę i mocno trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
Mam nadzieję że swoją osobą dasz więcej wiary i nadziei reszcie dziewcząt! I oczywiście wszytskim, ale Tobie wyjątkowo życzę upragnionych dwóch kreseczek! 😍
Już sam Twój nick o czymś świadczy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry