reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A laski jak coś to ja będę testować przed pracą, więc może być tak że dam znać co jest dopiero po 14 bo ja wstaje 20 min przed wyjściem i może nie być czasu ;)
Jeszcze wstaje sama bo mąż jutro jeszcze l4 i pewnie będzie masakra ze wstaniem :/
Nie rób nam tego! Wstań 21 min przed wyjściem i napisz :D

reklama
Co prawda cykl mi sie wydłużył do 42 dni (standard 32), ale robiłam wtedy bete 2 razy i kilkanaście testów, na których nic nie wyszło. Więc raczej nie ma takiej możliwości
Jeszcze mam pytanie? Czy nie było u Ciebie ciąży np.biochemicznej w poprzednim cyklu?? Czasem takie cuda dzieją się po poronieniu...

Twoja historia jest na pewno bolesna ale i pełna nadzieji i optymizmu.. mam nadzieję, że wniesie wiele w życie zwłaszcza tych dziewczyn,ktore po paru miesiącach czy roku (czyli ja) narzekają, że już mają dość starań.. Ja nie ogarniam dlaczego ktoś zdrowy..( A może po prostu zle zdiagnozowany[emoji848]) nie moze zajść w ciążę.. Mam przyjaciół, zdrowa mloda para, 5 lat starań .. 3 próby in vitro i nic..
Ja staram się ufać losowi i wierzyć że jakiś powód ku temu jest ale czasem ciężko..

Ja też wierzę w los i mam nadzieję że ta droga którą przeszłam będzie mi wynagrodzona że gdzieś jest zapisane że będę mama głęboko w to wierzę i nie mam zamiaru się poddać.[emoji123][emoji4]
I wam wszystkim tu tego życzę i mocno trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

Ja też wierzę w los i mam nadzieję że ta droga którą przeszłam będzie mi wynagrodzona że gdzieś jest zapisane że będę mama głęboko w to wierzę i nie mam zamiaru się poddać.[emoji123][emoji4]
I wam wszystkim tu tego życzę i mocno trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
Mam nadzieję że swoją osobą dasz więcej wiary i nadziei reszcie dziewcząt! I oczywiście wszytskim, ale Tobie wyjątkowo życzę upragnionych dwóch kreseczek! 😍
Już sam Twój nick o czymś świadczy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry