reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, mam wyniki... Co mam myśleć o TSh? W marcu miałam 4, dostałam eutyrox 25, podczas badań 4.11.2019 wynosił on 1.9, więc dawka została dalej ta minimalna. Profilaktycznie zrobiłam teraz znowu i jest takie niskie. Badanie robione 31.01.2020, owu 18/19.01.

No i niestety Beta nie taka jaką bym bardzo chciała zobaczyć :(

Screenshot_20200202_211217_com.android.chrome.jpeg

Wypiłam dziś chyba z 3 kawy i zaczęłam ogarniać dom. Tak wiem wiem niedziela, niby nie powinno się, ale nie mogłam siedzieć dziś bezczynnie.. a rano Antek nie chciał wychodzić z domu. Mam wypucowany dom i nawet kwiatki umyte [emoji6] wszystko - byleby nie myśleć, że się nie udało [emoji849]
Raz jedyny tylko się rozkleilam jak zabierałam szklankę z sypialni, tak jakoś mi się pomyślało, że jeszcze jak wczoraj ją przynosiłam to byłam pełna nadziei że jestem w ciąży, a tu taka dupa blada [emoji6] ale trochę smuteczkow mi się nalezy- w końcu mam okres [emoji6] jutro się lenie w domu chyba sobie otworze winko- bo mogę [emoji16] choć to wcale nie cieszy [emoji849]
We wtorek mają przyjechać babcie i dziadkowie z dwóch stron plus prababcia na występy w przedszkolu. Tak miało być pięknie. W mojej głowie już widziałam jak im oznajmiamy wspaniała wiadomość [emoji6]
Życie życie [emoji846] ale z drugiej strony jesteśmy jeszcze (względnie) młodzi, zdrowi, szczęśliwi [emoji846] kiedyś się uda. Nie teraz to kiedy indziej. Tylko jak tu zachować jasna głowę i nie liczyć tych cholernych dni.
Przykro mi że się nie udało :(

Dziewczęta, proszę się wpisywać która jutro testuje bo ja się już pogubiłam A chce wiedzieć z kim będę jutro wyczarowywać kreski ;)
Ja jutro testuje, 25dc 11 dpo i 3 dd@ :)

Oki czyli tak:
@Saneatsui 25dc 11dpo i 3dd@
@Kingaaaaa30 30dc 12dpo d@
@Gabi2020 32dc
@Matka. Wariatka 24dc 10dpo 4dd@ dobrze pamiętam?
@Asia28BK 32dc 10/12dpo 2/4dd@
@Paulina_1982 22dc 7dd@

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry