reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No i zaczyna się dziać :D sporo jutro będzie testowac z tego co czytam :) za wszytskie trzymam kciuki.. :)
Kurcze sorki ze znowu temat ogórasow ale może któraś podesłać linka do tej piosenki o ogórkach, kilkaset stron wtecz? :D siadla mi a nie moge jej znaleźć :D

reklama
U mnie podobnie właśnie. Test negatywny. Zapomniany leżał i pojawiła się druga kreska.
Może być a może nie być. Ja wyrzuciłam dziś pełna szufladę takich testów. A w ciąży nie jestem. Dziś przyszedł 1dc. Ale były tu dziewczyny u których wyszla po czasie i były w ciąży. Więc jak nic test do poprawy albo beta i będzie wiadomo. Trzymam kciuki [emoji846]

Może być a może nie być. Ja wyrzuciłam dziś pełna szufladę takich testów. A w ciąży nie jestem. Dziś przyszedł 1dc. Ale były tu dziewczyny u których wyszla po czasie i były w ciąży. Więc jak nic test do poprawy albo beta i będzie wiadomo. Trzymam kciuki [emoji846]
Ja się nie nastawiam na ciążę. Bardziej na okres, że zawita.

Ktoś?
Dziewczyny, mam wyniki... Co mam myśleć o TSh? W marcu miałam 4, dostałam eutyrox 25, podczas badań 4.11.2019 wynosił on 1.9, więc dawka została dalej ta minimalna. Profilaktycznie zrobiłam teraz znowu i jest takie niskie. Badanie robione 31.01.2020, owu 18/19.01.

No i niestety Beta nie taka jaką bym bardzo chciała zobaczyć :(

Zobacz załącznik 1075522
Screenshot_20200202_211217_com.android.chrome.jpeg

Wiecie co.. jak tak Was czytam.. Jak to jest z tymi testami z bladą kreską, to równie dobrze mogłybyście rzucać moneta.. Jak wypadnie reszka to może to być ciąża ale może i nie być 😂 nie żebym się nabijała, sama jakbym zobaczyła blada kreskę to bym szalała i szukała odpowiedzi u wszytskich wokoło, ale patrząc obiektywnie, to chyba wszytskie wiemy że tak naprawdę ch..j wie co to znaczy i czy coś znaczy.. 🤔😘

Wiecie co jak tak Was czytam.. Jak to jest z tymi testami z bladą kreską, to równie dobrze mogłybyście rzucać moneta.. Jak wypadnie reszka to może to być ciąża ale może i nie być [emoji23] nie żebym się nabijała, sama jakbym zobaczyła blada kreskę to bym szalała i szukała odpowiedzi u wszytskich wokoło, ale patrząc obiektywnie, to chyba wszytskie wiemy że tak naprawdę ch..j wie co to znaczy i czy coś znaczy.. [emoji848][emoji8]
Ale nie martw się, powstają badania na ten temat [emoji23]

Wiecie co.. jak tak Was czytam.. Jak to jest z tymi testami z bladą kreską, to równie dobrze mogłybyście rzucać moneta.. Jak wypadnie reszka to może to być ciąża ale może i nie być 😂 nie żebym się nabijała, sama jakbym zobaczyła blada kreskę to bym szalała i szukała odpowiedzi u wszytskich wokoło, ale patrząc obiektywnie, to chyba wszytskie wiemy że tak naprawdę ch..j wie co to znaczy i czy coś znaczy.. 🤔😘
Ja się nie nastawiam. Bo upłynęło kilka godzin jak się pokazała- Bardziej mnie zastanawia czemu tak się dzieje, że nie zostaje biały tesy tylko kreska się pojawia(I to nie testowa) Ciekawe pytanie do producenta.

reklama
Do góry