I jak? Jednak ciąża?U mnie podobnie właśnie. Test negatywny. Zapomniany leżał i pojawiła się druga kreska.
reklama
Nikt Ci nie powie cz ciąża czy nie jak taki test wychodzi znaczy że musisz powtórzyć jt/wtorek. Bo faktycznie to może być ciąża. A jak będzie dalej kreska nawet taka albo grubsza to beta hcg i ginekologI jak? Jednak ciąża?
Kingaaaaa30
Fanka BB :)
Test robiony wczoraj. Na jutro planowany okres i czuje się okresowo.I jak? Jednak ciąża?
Qwertyy77
Ale że co myślimy o czym?Dziewczyny co myślicie? Mam 23 dc i od 3 dni susza. Wczoraj wkładając tabletkę do pochwy (bo czuje ze mam jakąś infekcje delikatna) na palcach miałam białą galaretke. Oczywiście tabletka pierwsza. Do tego wszystkiego pobolewają jajniki. To pewnie znowu na okres...
Pytanie do Kingi było czy u niej jednak ten test potwierdził ciążeNikt Ci nie powie cz ciąża czy nie jak taki test wychodzi znaczy że musisz powtórzyć jt/wtorek. Bo faktycznie to może być ciąża. A jak będzie dalej kreska nawet taka albo grubsza to beta hcg i ginekolog
Mysle ze powinnaś powtórzyć test a potem beta hcgU mnie podobnie właśnie. Test negatywny. Zapomniany leżał i pojawiła się druga kreska.
A aaaaa Oki oki. Ale ogólnie to raczej ciąża najlepiej isc na betęPytanie do Kingi było czy u niej jednak ten test potwierdził ciąże
Mnie też niby podbrzusze na okres boli ale tak już od 2 tygodni mam więc jestem ciekawa co z tego wyniknie! Daj znać jak sytuacja się rozwinieTest robiony wczoraj. Na jutro planowany okres i czuje się okresowo.
U mnie jeśli miesiączka nie przyjdzie do jutra to powtórzę test we wtorek
Kingaaaaa30
Na jutro teoretycznie przypada okres. Więc w ciągu kilku dni będzie wiadomo. Jutro planuje powtórzyć test.Pytanie do Kingi było czy u niej jednak ten test potwierdził ciąże
reklama