Jeżeli cokolwiek wyjdzie na testach, nawet bladziocha ale która da się zobaczyć to cos było nawet jak przyjdzie okres. Bo my w innym wypadku nie produkujemy hormonu beta hcg. Dlatego zawsze znaczy to ciaze tyle tylko ze czasem bardzo wczesny etap który roni się z różnych powodów. Wiele kobiet myśli że ma normalnie okres nie wiedząc nawet ze byla n poczatku ciazyWiecie co.. jak tak Was czytam.. Jak to jest z tymi testami z bladą kreską, to równie dobrze mogłybyście rzucać moneta.. Jak wypadnie reszka to może to być ciąża ale może i nie być nie żebym się nabijała, sama jakbym zobaczyła blada kreskę to bym szalała i szukała odpowiedzi u wszytskich wokoło, ale patrząc obiektywnie, to chyba wszytskie wiemy że tak naprawdę ch..j wie co to znaczy i czy coś znaczy..
reklama
Qwertyy77
Fanka BB :)
Oo.. Jobla napisalamNa temat naszej psychozy? Czy tego, że każdy negatywny test może być pozytywny jak wyciągniemy szkiełko, poczekamy 12 godzin i użyjemy markera? Eh, wszytskie mamy jobla..
Powinnyśmy sobie przyznawać nagrody Jobla tak jak się przyznaje Nobla Tylko u nas za największe "głupoty" typu test 5dpo itp idt
Verona26
U mnie akurat znaczyło [emoji4] Więc nie ma reguły 1[emoji4]
Wiecie co.. jak tak Was czytam.. Jak to jest z tymi testami z bladą kreską, to równie dobrze mogłybyście rzucać moneta.. Jak wypadnie reszka to może to być ciąża ale może i nie być [emoji23] nie żebym się nabijała, sama jakbym zobaczyła blada kreskę to bym szalała i szukała odpowiedzi u wszytskich wokoło, ale patrząc obiektywnie, to chyba wszytskie wiemy że tak naprawdę ch..j wie co to znaczy i czy coś znaczy.. [emoji848][emoji8]
Qwertyy77
Wiem, rozumiem. Też bym się zastanawiała, mnie po prostu z tego wszystkiego już bawi ta nasza zawziętość ale zdaje sobie sprawę z tego że to moze oznaczać ciaze i tego nam wszytskim życzę!! :* wiele dziewczyn miała przecież blada kreseczke na początku chociażby @Verona26.. Ale u wielu też świadczyło to o niczym.. NiestetyJa się nie nastawiam. Bo upłynęło kilka godzin jak się pokazała- Bardziej mnie zastanawia czemu tak się dzieje, że nie zostaje biały tesy tylko kreska się pojawia(I to nie testowa) Ciekawe pytanie do producenta.
Qwertyy77
O tym pisze.. Ze nie ma reguły! Moze to być ciąża a może nie być..U mnie akurat znaczyło [emoji4] Więc nie ma reguły 1[emoji4]
Qwertyy77
Sama robilam testy, wyciągałam je z nawet z kosza żeby sprawdzic czy czasem się tam nie pokazała druga kreseczka, więc doskonale rozumiem każde zachowanie i nadzieję. W sumie tym żyjemy.. Nadziejami a "nabijanie się" to akurat u mnie taki środek żeby nie zwariować
Wesoła_Aga
Dziewczyny zaraz powstanie nowy odłam kloszardów/śmietnikowców/ekologow czy jak ich tam zwać
Matka. Wariatka
No i ja oczywiścieDziewczęta, proszę się wpisywać która jutro testuje bo ja się już pogubiłam A chce wiedzieć z kim będę jutro wyczarowywać kreski
Ja jutro testuje, 25dc 11 dpo i 3 dd@
Oki czyli tak:
@Saneatsui 25dc 11dpo i 3dd@
@Kingaaaaa30 30dc 12dpo d@
@Gabi2020 32dc
reklama
Wesoła_Aga
testerzy odpadów medycznych pinkolodzy
dobra za dużo w pracy z wariatami
dobra za dużo w pracy z wariatami