reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewczyny. Mam 5 letnią córkę, 20miesięcy temu przeżyłam ciążę ektopową(Z zachowaniem jajowodu). Od października lecze się na IO oraz dwa cykle z clostilbegyt i duphastonem za mną. Obecnie 29dc. Owulacja najprawdopodobniej w 18dc. Progesteron w 24dc 10.8 Cykle przed stymulacją 31-33dniowe. Obecnie przystymulacji 29 dniowe. Test zrobiony wczoraj, czyli 28dc negatywny (chociaż pojawiła się 2 kreska po wyschnięciu testu- i nie jest to testowa). Brzuch boli jak na okres. Zgodnie z ustaleniami w marcu/kwietniu czeka mnie operacja.

Witaj. Czy wiesz co było przyczyną cp?

reklama
Przyczyna nie znana. Na szczęście pomimo krwotoku wewnętrznego obyło się bez usunięcia jajowodu. Chociaż jak teraz okaże się że przyjedzie okres to czeka mnie operacja i możliwe że ten jajowód jest bezużyteczny.

Z jakiego powodu operacja i te leki? Co to io? Przepraszam ale nie wszytskie skróty są mi znane

Do góry