kasiaa91
Fanka BB :)
Ja mam 17ty :-)
No to prawie łeb w łeb trzymam kciuki żebyśmy za 2 tygodnie obie miały dobre wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 17ty :-)
Takie odchudzanie jest niezdrowe i może wstrzymać owulacje [emoji51]
Ja się witam w 16dc - jak coś z tego będzie to będzie, ale przynajmniej miałam super weekend
A dzisiaj pranie, prasowanie i powrót do rzeczywistości
5 lat to podobnie jak ja z moim. No niezly chu..k ze tak powiem (sorry)
W ogóle ani jeden pozytyw owu Ci nie wyszedł? U mnie tez poki co jaaaaasniutkie, sluzbolodny, jajnik pika czasem. Miałam głupia nadzieje, ze mi meta cykl skróci [emoji23] o ja naiwna
Moja intuicja stawiała na Ciebie i którąś z Agnieszek lub @MamaTolka
Chyba razem dołączałyście do wątku bo jakoś zawsze ciężko mi odróżnić Która jest Która
Trzymam kciuki za Wasze cienie
O jak pociesznie ja z ćwiczeń to bardziej zumba i orbitrek, ale dietę Chodakowskiej lubięja ćwiczę z Chodakowską Uwielbiam dietę z bebio zrobię po poście Trzeba oczyścić organizm przed upragnioną ciążą Mój Synek zrobił do mnie pierwsze kroczki jak biegałam w miejscu z Chodą On też zaczął przebierać nózkami i przyszedł do mnie
Haha, no tak, musimy opatentować testy bez szybki, a najlepiej od razu z druga kreska no to trzymam kciuki nadalDupa ☹ pink test strumieniowy o czułości 10 pokazał jakiś kur*a cień ciena innego cienia czyli wynik negatywny i wiem, że pinki są do dupy ale mam ich aż 3 i chce się ich pozbyć . Tak więc... Ten test wczoraj wieczorem był chyba jakiś po prostu dziwny i pokazał fabryczna kreske czy coś takiego. Tak więc... Hmm nie poddaje się jeszcze. Nie płaczę, nie cieszę się. Staram się zachować zimna krew (kiepskie powiedzenie chyba w tym przypadku) i zobaczymy co wydarzy się jutro
I tak poza konkursem : co autor miał na myśli montując do tych testów te głupie szybki na pole testowe? Trzeba się nieźle gimnastykować by dobrze spojrzeć bo odbija światło, palcuje się i jest po prostu durne
robię nie pierwszy raz, wyniki po mam rewelacyjne, przed - tragiczne
ja ćwiczę z Chodakowską Uwielbiam dietę z bebio zrobię po poście Trzeba oczyścić organizm przed upragnioną ciążą Mój Synek zrobił do mnie pierwsze kroczki jak biegałam w miejscu z Chodą On też zaczął przebierać nózkami i przyszedł do mnie