reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
I wiem, że robienie tych testów tak szybko to głupota. Nawet jeśli wychodzi pozytywny to jeszcze bardzo dużo może się wydarzyć do terminu @ i że nie wiadomo kiedy się zagniezilo o ile do tego doszło itd ale ja cierpię na paskudna chorobę wyniszczająca od środka - skrajny niecierpliwizm 😂 już nawet lekarze nie dają mi żadnych szans na wyleczenie, mówią że niby mija z wiekiem ale chyba nie w moim przypadku 💁‍♀️ 😉muszę z tym żyć jakoś. A wy razem ze mną bo musicie tego słuchać i oglądać te testy 😂😂😂
Sz zerze? Ja przez to że nie wiem kiedy była owu od tygodnia robie testy 🙈🤣 no właściwie od 28 hahaha

Z tymi 25 to akurat niegłupie. Jak mi wtedy NordTest 10 pokazał piękne kreski bez ciąży to któraś napisała, że bezpieczniej testować 25. Mimo, że zupełnie nie posłuchałam to jednak racja. Bo Beta bliska 10 jest nierzadko wg różnych mądrych ksiąg a po chwili dochodzi do mikroporonienia. 25 to już dużo rzadziej się zdarza. Swoją drogą, mi przy Becie 21.6 wyszedł cień na Biedronkowej 25 :)

@MamaTolka widać potrzebujesz jeszcze tej adrenalinki i testów do dalszych doświadczeń ;)

Dziewczyny, dostałam ten okres w piąek wieczorem .
Trwał do wczoraj do popołudnia, w sumie to w nocy tylko bo już w dzień to plamienie Oo
Myślicie że coś się dzieje niedobrego?:(

Tak, wiadomo. Usłyszał to samo.

Nie mamy ślubu - nawet go nie chce.

Jesteśmy ze sobą z 5 lat.
A wcześniej też taki był? W senie jakieś takie dziwne zachowania i teksty? Czy zaczęło się dopiero jak ruszyły starania? Mój mąż np ma bardzo cięty humor i czarny w dodatku więc czasami naprawdę potrafi dowalić jakiś głupim tekstem w stresującej sytuacji. Tylko, że ja wiem o tym, że on tak już ma i w taki sposób próbuje rozładować napięcie więc patrzę na to wszystko takim trochę bardziej łaskawym okiem... Gadałas z nim później o tym w ogóle? Że to mega słabe co powiedział i jak się zachowuje? Jak on reaguje jak mu to mówisz? Ma jakieś refleksje, że faktycznie przesadził czy totalnie wylane?

reklama
Takie odchudzanie jest niezdrowe i może wstrzymać owulacje [emoji51]
Dziewczyny dziękuję za kciuki, ale dziś mam 1dc [emoji849][emoji846]
To było komiczne po prostu. Nasikalam do pojemniczka zrobiłam test, pocierając się zobaczyłam krew na papierze. Testy ciążowe naprawde wywołują miesiączkę [emoji6]
Zbieram się do nastepnych starań i obiecuje że : nie będę robiła testów aż do 15dc. Strata mojego czasu i pieniędzy, nie będę zwracała uwagi na żadne mdłości ciągnienia, bóle pleców itd , i będę ignorowała każdą kreskę ktora się pojawi po 10 minutach [emoji16]
Dziś zamawiam testu owu i do dzieła[emoji846]
No i wg obietnic dziś również 1dzien postu Dąbrowskiej bo czuję się paskudnie. Za Was mocno trzymam kciuki! [emoji8]

Do góry