Kurcze zaluje ze mam 25...
reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
ja ćwiczę z Chodakowską Uwielbiam dietę z bebio zrobię po poście Trzeba oczyścić organizm przed upragnioną ciążą Mój Synek zrobił do mnie pierwsze kroczki jak biegałam w miejscu z Chodą On też zaczął przebierać nózkami i przyszedł do mnie
A w jakim wieku jest Twój synek? [emoji846]
kasiaa91
Ale jajowod tez usuwają laparoskopowo. Powiem ci ze ja odwiedziłam masę lekarzy warszawskich i nie tylko i jakaś tam wiedze mam na ten temat. Oczywiście lekarzem nie jestem ale z tego co ja wiem - jajowod to nie hormony woec nie zaburza nic w gospodarce hormonalnej.
Ja jestem i potwierdzam, że w takiej sytuacji wydaje się bezpieczniejszym rozwiązaniem usunięcie jajowodu (wtedy bardzo prawdopodobne że komórki z obu jajników powędrują w bezpieczne miejsce - jedyny istniejący jajowód). To o wiele bezpieczniejsze rozwiązanie niż ryzykowanie ciąży pozamacicznej przy tak dużym prawdopodobieństwie.
No wiecie co... to mam nadzieje ze mu pocisnelas cos w stylu ze moze i Ty bys tak mogla miec dziecko z innym- przeciez to ze cos nie wychodzi to moze byc rownie dobrze jego wina! Czesto sie slyszy ze para po dlugich staraniach sie rozpada i z innym facetem od razu ciaza. Nawet psychicznie takie teksty blokuja.... dlugo jestescie razem? Nie jestescie malzenstwem?
ForgetMeeNot
Dupa pink test strumieniowy o czułości 10 pokazał jakiś kur*a cień ciena innego cienia czyli wynik negatywny i wiem, że pinki są do dupy ale mam ich aż 3 i chce się ich pozbyć [emoji23]. Tak więc... Ten test wczoraj wieczorem był chyba jakiś po prostu dziwny i pokazał fabryczna kreske czy coś takiego. Tak więc... Hmm nie poddaje się jeszcze. Nie płaczę, nie cieszę się. Staram się zachować zimna krew (kiepskie powiedzenie chyba w tym przypadku) i zobaczymy co wydarzy się jutro
I tak poza konkursem : co autor miał na myśli montując do tych testów te głupie szybki na pole testowe? [emoji849] Trzeba się nieźle gimnastykować by dobrze spojrzeć bo odbija światło, palcuje się i jest po prostu durne [emoji23]
Może chodziło mu o to zeby takie nawiedzone babki jak my miały co robić [emoji16]
Matka. Wariatka
I wiem, że robienie tych testów tak szybko to głupota. Nawet jeśli wychodzi pozytywny to jeszcze bardzo dużo może się wydarzyć do terminu @ i że nie wiadomo kiedy się zagniezilo o ile do tego doszło itd ale ja cierpię na paskudna chorobę wyniszczająca od środka - skrajny niecierpliwizm już nawet lekarze nie dają mi żadnych szans na wyleczenie, mówią że niby mija z wiekiem ale chyba nie w moim przypadku muszę z tym żyć jakoś. A wy razem ze mną bo musicie tego słuchać i oglądać te testyA to czułość 10?
Matka. Wariatka
No to jest prawda. Psychika naprawdę odgrywa bardzo duża rolę... A teksty, że może sobie mieć dziecko z kimś innym na pewno nie działają dobrzeNo wiecie co... to mam nadzieje ze mu pocisnelas cos w stylu ze moze i Ty bys tak mogla miec dziecko z innym- przeciez to ze cos nie wychodzi to moze byc rownie dobrze jego wina! Czesto sie slyszy ze para po dlugich staraniach sie rozpada i z innym facetem od razu ciaza. Nawet psychicznie takie teksty blokuja.... dlugo jestescie razem? Nie jestescie malzenstwem?
Wesoła_Aga
No wiecie co... to mam nadzieje ze mu pocisnelas cos w stylu ze moze i Ty bys tak mogla miec dziecko z innym- przeciez to ze cos nie wychodzi to moze byc rownie dobrze jego wina! Czesto sie slyszy ze para po dlugich staraniach sie rozpada i z innym facetem od razu ciaza. Nawet psychicznie takie teksty blokuja.... dlugo jestescie razem? Nie jestescie malzenstwem?
Tak, wiadomo. Usłyszał to samo.
Nie mamy ślubu - nawet go nie chce.
Jesteśmy ze sobą z 5 lat.
reklama
ForgetMeeNot
Dziewczyny ja chyba zwariowałam. Zrobiłam test o czułości 25. I po 6 min (tak wiem że max pięć minut) pojawił się cień cienia na zdjęciu tego tak nie widać bardzo chyba. Zastanawia mnie to bo na tym teście a (od sparzenia się pinkiem) zawsze używam jednej firmy nigdy nie pokazywal się nawet cień gdy nie było ciazy. Luknijcie. Szczerze widać cos czy tylko ja świruje i tam nic nie ma?
Od razu dodam nie wiem który dzień po nie używam testów owu a ona mogła się przesunąć po na początku stycznia poronilam samoistnie.
Zwariuje.
Lukam i widzę [emoji16]