Faktycznie [emoji44]Za jaki rok ? W tym roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faktycznie [emoji44]Za jaki rok ? W tym roku
Kop w imię nauki [emoji23]Teraz się zastanawiam czy wykopać mój test z kosza na śmieci z czwartku [emoji23]
Ok, na teście pojawił się mega mega mega cień szary - przynajmniej widać gdzie kreska powinna być ale to jest tak slabe że nawet na zdjęciu tego nie widać może za klika h będzie widać coś więcej zbieraj daneFaktycznie [emoji44]
cien cienia daje szanse!!!!! u mnie przy obu ciazach cienie okazaly sie pozytywami takze badz pelna nadziei!Ok, na teście pojawił się mega mega mega cień szary - przynajmniej widać gdzie kreska powinna być ale to jest tak slabe że nawet na zdjęciu tego nie widać może za klika h będzie widać coś więcej zbieraj dane
Ok, na teście pojawił się mega mega mega cień szary - przynajmniej widać gdzie kreska powinna być [emoji23] ale to jest tak slabe że nawet na zdjęciu tego nie widać może za klika h będzie widać coś więcej [emoji23] zbieraj dane [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie eeeee ja tam kompletnie nie przywiązuje uwagi do tego cienia cienia to jest tak slabe że nawet moim aparatem nie da się tego wychwycić. Myślę że test wyschnął po prostu i pojawiło się miejsce gdzie kreska być powinna. Póki nie zobaczę ładne różowe dwie kreseczki to nie chce robić sobie żadnej nadzieji ani radości. Poczekamy i zobaczymy czy to coś na tym teście będzie lepiej widocznecien cienia daje szanse!!!!! u mnie przy obu ciazach cienie okazaly sie pozytywami takze badz pelna nadziei!