reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ok, na teście pojawił się mega mega mega cień szary - przynajmniej widać gdzie kreska powinna być 😂 ale to jest tak slabe że nawet na zdjęciu tego nie widać może za klika h będzie widać coś więcej 😂 zbieraj dane 😂😂😂
cien cienia daje szanse!!!!! u mnie przy obu ciazach cienie okazaly sie pozytywami takze badz pelna nadziei!

Z drugiej strony mojej przyjaciółce która stara się od pół roku bez skutku takie cienie wychodzą przy negatywach. Więc jest chyba szansa 50/50 [emoji1787] albo jesteśmy albo nie jesteśmy w ciąży [emoji849]

Mój cień cienia też był prawie nie widoczny [emoji4] Pokaż ten test [emoji4]
Ronin pierwszy cień po czasie sektory wyszedł i trzeba się nieźle przyjrzeć by to zauważyć [emoji4]
Ok, na teście pojawił się mega mega mega cień szary - przynajmniej widać gdzie kreska powinna być [emoji23] ale to jest tak slabe że nawet na zdjęciu tego nie widać może za klika h będzie widać coś więcej [emoji23] zbieraj dane [emoji23][emoji23][emoji23]
20200125_132938.jpeg

cien cienia daje szanse!!!!! u mnie przy obu ciazach cienie okazaly sie pozytywami takze badz pelna nadziei!
Nie eeeee ja tam kompletnie nie przywiązuje uwagi do tego cienia cienia 😂 to jest tak slabe że nawet moim aparatem nie da się tego wychwycić. Myślę że test wyschnął po prostu i pojawiło się miejsce gdzie kreska być powinna. Póki nie zobaczę ładne różowe dwie kreseczki to nie chce robić sobie żadnej nadzieji ani radości. Poczekamy i zobaczymy czy to coś na tym teście będzie lepiej widoczne 😃

reklama
Cycki mnie zaczęły dzisiaj bolec 😭
22 dc...
W ostatnim cyklu bolały i były ogromneeeee 🙄
Ciekawe o czym to świadczy tym razem 🙈
Pewnie znowu dupa blada.....

Do góry