reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No coś tam trochę widać jak wytęży się wzrok ale zobaczymy co będzie dalej 🤷‍♀️ jak dla mnie to dziś wynik negatywny ewidentnie a sprawdzam z czystej ciekowsci tylko w imię nauki 😂 @MamaTolka jak dostaniesz jakaś nagrodę naukowa to dzielimy hajs fifty fifty 😂😂😂😂
@MamaTolka aha no i proszę wspomnieć, że to były badania na specjalnej grupie kobiet 😂 ja co prawda nie mam testów owu aby dołożyć się do badań ale wspieram 💪😁😄

reklama
Ok, na teście pojawił się mega mega mega cień szary - przynajmniej widać gdzie kreska powinna być [emoji23] ale to jest tak slabe że nawet na zdjęciu tego nie widać może za klika h będzie widać coś więcej [emoji23] zbieraj dane [emoji23][emoji23][emoji23]

Coś się święci [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

ja wlasnie mialam inaczej bo przez 14 miesiecy testowania... prawdziwego testowania haha, po 20 testow na cykl, nigdy nie pojawil mi sie nawet duch cienia a jak sie pojawil to byla i ciaza :)
No ja też nigdy nie miałam kreski "po czasie" a zostawiałam czasami testy z nadzieją, że mooooze jednak coś. Jednak wiem, że wystarczy lekka jakaś skaza, nie wiem cokolwiek i boję się robić sobie jakieś nadzieję. Teraz się nakręcę a później będę wyć znów 🙄 może jutro / pojutrze ten cień pojawi się w regulaminowym czasie - wtedy zacznę mieć nadzieję 😉 ale oczywiście bardzo dziękuję, że napisałaś, że coś tam jest i podtrzymujesz na duchu. W ogóle wszystkie jesteście takie super ❤️ a zawsze uważałam, że na takich forach dla kobiet nie ma szans na wsparcie. Tylko cocenianie, dowalanie sobie i pocinanie skrzydeł i tak się ciesze, ze tu trafiłam...

No ja też nigdy nie miałam kreski "po czasie" a zostawiałam czasami testy z nadzieją, że mooooze jednak coś. Jednak wiem, że wystarczy lekka jakaś skaza, nie wiem cokolwiek i boję się robić sobie jakieś nadzieję. Teraz się nakręcę a później będę wyć znów 🙄 może jutro / pojutrze ten cień pojawi się w regulaminowym czasie - wtedy zacznę mieć nadzieję 😉 ale oczywiście bardzo dziękuję, że napisałaś, że coś tam jest i podtrzymujesz na duchu. W ogóle wszystkie jesteście takie super ❤ a zawsze uważałam, że na takich forach dla kobiet nie ma szans na wsparcie. Tylko cocenianie, dowalanie sobie i pocinanie skrzydeł i tak się ciesze, ze tu trafiłam...
Jeśli chodzi o to co napisałaś na koniec mam tak samo. Jest to pierwsze forum, w którym uczestniczę, a zdecydowałam się tylko dlatego że czytając wiele innych zawsze spotykałam się z hejtem między dziewczynami, a tu w ogóle! (nie liczę tych kilki małych sprzeczek ;p)
Dziękuję Wam za to, bo dużo mi daje obecność tutaj 😍

No ja też nigdy nie miałam kreski "po czasie" a zostawiałam czasami testy z nadzieją, że mooooze jednak coś. Jednak wiem, że wystarczy lekka jakaś skaza, nie wiem cokolwiek i boję się robić sobie jakieś nadzieję. Teraz się nakręcę a później będę wyć znów [emoji849] może jutro / pojutrze ten cień pojawi się w regulaminowym czasie - wtedy zacznę mieć nadzieję [emoji6] ale oczywiście bardzo dziękuję, że napisałaś, że coś tam jest i podtrzymujesz na duchu. W ogóle wszystkie jesteście takie super [emoji173]️ a zawsze uważałam, że na takich forach dla kobiet nie ma szans na wsparcie. Tylko cocenianie, dowalanie sobie i pocinanie skrzydeł i tak się ciesze, ze tu trafiłam...

To nie kafeteria [emoji23][emoji23]
A tak serio to ja z poprzednich starczek mam mega kontakt z dziewczynami do dziś i planujemy spotkanie w realu w czerwcu większa grupą. Cześć z nas już się poznała osobiście [emoji846]

reklama
😢😢 już nie wierzę że się udało

Załączniki

• 20200201_105259-01.jpeg
    20200201_105259-01.jpeg
    584,8 KB · Wyświetleń: 149
Do góry