reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No coś tam trochę widać jak wytęży się wzrok ale zobaczymy co będzie dalej 🤷‍♀️ jak dla mnie to dziś wynik negatywny ewidentnie a sprawdzam z czystej ciekowsci tylko w imię nauki 😂 @MamaTolka jak dostaniesz jakaś nagrodę naukowa to dzielimy hajs fifty fifty 😂😂😂😂
@MamaTolka aha no i proszę wspomnieć, że to były badania na specjalnej grupie kobiet 😂 ja co prawda nie mam testów owu aby dołożyć się do badań ale wspieram 💪😁😄

reklama
Ok, na teście pojawił się mega mega mega cień szary - przynajmniej widać gdzie kreska powinna być [emoji23] ale to jest tak slabe że nawet na zdjęciu tego nie widać może za klika h będzie widać coś więcej [emoji23] zbieraj dane [emoji23][emoji23][emoji23]

Coś się święci [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

ja wlasnie mialam inaczej bo przez 14 miesiecy testowania... prawdziwego testowania haha, po 20 testow na cykl, nigdy nie pojawil mi sie nawet duch cienia a jak sie pojawil to byla i ciaza :)
No ja też nigdy nie miałam kreski "po czasie" a zostawiałam czasami testy z nadzieją, że mooooze jednak coś. Jednak wiem, że wystarczy lekka jakaś skaza, nie wiem cokolwiek i boję się robić sobie jakieś nadzieję. Teraz się nakręcę a później będę wyć znów 🙄 może jutro / pojutrze ten cień pojawi się w regulaminowym czasie - wtedy zacznę mieć nadzieję 😉 ale oczywiście bardzo dziękuję, że napisałaś, że coś tam jest i podtrzymujesz na duchu. W ogóle wszystkie jesteście takie super ❤️ a zawsze uważałam, że na takich forach dla kobiet nie ma szans na wsparcie. Tylko cocenianie, dowalanie sobie i pocinanie skrzydeł i tak się ciesze, ze tu trafiłam...

No ja też nigdy nie miałam kreski "po czasie" a zostawiałam czasami testy z nadzieją, że mooooze jednak coś. Jednak wiem, że wystarczy lekka jakaś skaza, nie wiem cokolwiek i boję się robić sobie jakieś nadzieję. Teraz się nakręcę a później będę wyć znów 🙄 może jutro / pojutrze ten cień pojawi się w regulaminowym czasie - wtedy zacznę mieć nadzieję 😉 ale oczywiście bardzo dziękuję, że napisałaś, że coś tam jest i podtrzymujesz na duchu. W ogóle wszystkie jesteście takie super ❤ a zawsze uważałam, że na takich forach dla kobiet nie ma szans na wsparcie. Tylko cocenianie, dowalanie sobie i pocinanie skrzydeł i tak się ciesze, ze tu trafiłam...
Jeśli chodzi o to co napisałaś na koniec mam tak samo. Jest to pierwsze forum, w którym uczestniczę, a zdecydowałam się tylko dlatego że czytając wiele innych zawsze spotykałam się z hejtem między dziewczynami, a tu w ogóle! (nie liczę tych kilki małych sprzeczek ;p)
Dziękuję Wam za to, bo dużo mi daje obecność tutaj 😍

No ja też nigdy nie miałam kreski "po czasie" a zostawiałam czasami testy z nadzieją, że mooooze jednak coś. Jednak wiem, że wystarczy lekka jakaś skaza, nie wiem cokolwiek i boję się robić sobie jakieś nadzieję. Teraz się nakręcę a później będę wyć znów [emoji849] może jutro / pojutrze ten cień pojawi się w regulaminowym czasie - wtedy zacznę mieć nadzieję [emoji6] ale oczywiście bardzo dziękuję, że napisałaś, że coś tam jest i podtrzymujesz na duchu. W ogóle wszystkie jesteście takie super [emoji173]️ a zawsze uważałam, że na takich forach dla kobiet nie ma szans na wsparcie. Tylko cocenianie, dowalanie sobie i pocinanie skrzydeł i tak się ciesze, ze tu trafiłam...

To nie kafeteria [emoji23][emoji23]
A tak serio to ja z poprzednich starczek mam mega kontakt z dziewczynami do dziś i planujemy spotkanie w realu w czerwcu większa grupą. Cześć z nas już się poznała osobiście [emoji846]

reklama
😢😢 już nie wierzę że się udało

Załączniki

• 20200201_105259-01.jpeg
    20200201_105259-01.jpeg
    584,8 KB · Wyświetleń: 150
Do góry