Ale Ty miałaś od razu pozytyw. Ledwo, ale pozytyw [emoji846]Jak chcesz to mam gdzies fotke po 11h
Ja robię badania nad negatywami [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Ty miałaś od razu pozytyw. Ledwo, ale pozytyw [emoji846]Jak chcesz to mam gdzies fotke po 11h
Dwa różne kalendarzyki mi wyliczają inaczej flo pokazuje że owu była 23.01 więc 9dpo a mój kalendarzyk że owu była 24.01 i wtedy właśnie ją czułam więc daty z flo w ogóle nie biorę pod uwagę tam sobie wszystko przeskakuje jak się mu podoba i wkurza mnie to więc trzymam tylko po to żeby mieć wszystkie cykle w jednym miejscuKoleżanko ale Ty masz dziś 9 dpo jeśli dobrze pamiętam;p
Ale Ty miałaś od razu pozytyw. Ledwo, ale pozytyw [emoji846]
Wieczorem dam znać czy coś się zmieniło albo popołudniuAle Ty miałaś od razu pozytyw. Ledwo, ale pozytyw [emoji846]
Ja poproszęJak chcesz to mam gdzies fotke po 11h
Aaaa okejDwa różne kalendarzyki mi wyliczają inaczej [emoji849] flo pokazuje że owu była 23.01 więc 9dpo a mój kalendarzyk że owu była 24.01 i wtedy właśnie ją czułam więc daty z flo w ogóle nie biorę pod uwagę [emoji2272]tam sobie wszystko przeskakuje jak się mu podoba i wkurza mnie to więc trzymam tylko po to żeby mieć wszystkie cykle w jednym miejscu
Walić te daty z aplikacji. Tam to jest wróżenie z kuli lepiej opierać się na odczuciach swoich niż na aplikacji. Oczywiście to ma sens jeśli się czuję moment owulacji. Jeśli się go nie czuję to trzeba się sugerować wyliczeniami, testami owu (które u mnie 5 dni wychodziły pozytywne) lub monitoringiem najlepiej. Ja tam zawsze czuję kiedy mam owulacje i z którego jajnikaAaaa okej
Mnie też dwa kalendarzyki różnie pokazują bo mój kalendarz że owu 23 A clue że 24, ale ja się chyba sugeruje bardziej moim kalendarzem, bo odczucia miałam bardziej na 23 ale co ja tam wiem [emoji2368]
Jak się nie pojawi to nadal nie wyrzycaj i zobacz co będzie po 24 godzinach. U mnie dopiero wtedy kreska się pojawiałaWieczorem dam znać czy coś się zmieniło [emoji846] albo popołudniu
Ok no zobaczymy co się tam wyklujeJak się nie pojawi to nadal nie wyrzycaj i zobacz co będzie po 24 godzinach. U mnie dopiero wtedy kreska się pojawiała
Biegłaś do apteki na pełnym pęcherzu?Ja
Ja właśnie wróciłam z apteki.... idę testować bo się zaraz zsikam