reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

IMG_20200201_101124.jpg
kurde naprawdę ciężko mi to złapać tym telefonem i na żywo widać ciut lepiej niż tu.
A tak wyglądał rano zaraz po upływie 5 min jak zaleca producent :

Załączniki

• IMG_20200201_074655.jpg
    IMG_20200201_074655.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 121
reklama
Dzień dobry staraczki! Witam się w moim 23 dc. Test zrobiony ale biel wali po oczach [emoji23][emoji23][emoji23] dziś dopiero 8dpo więc to było raczej oczywiste, że zobaczę totalne nic [emoji23] zobaczymy za jakieś dwa dni może [emoji848]
Jak tam u was? Jak się czujecie? Jakieś objawy? Przemyślenia? Jeśli waszym przemyśleniem jest brak mojej cierpliwości to owszem, zgadzam się [emoji23]

W moim kalendarzu 8dpo tez jest idealnym dniem na ujrzenie bieli vizira [emoji23]

Nie eeeee ja tam kompletnie nie przywiązuje uwagi do tego cienia cienia 😂 to jest tak slabe że nawet moim aparatem nie da się tego wychwycić. Myślę że test wyschnął po prostu i pojawiło się miejsce gdzie kreska być powinna. Póki nie zobaczę ładne różowe dwie kreseczki to nie chce robić sobie żadnej nadzieji ani radości. Poczekamy i zobaczymy czy to coś na tym teście będzie lepiej widoczne 😃
ja wlasnie mialam inaczej bo przez 14 miesiecy testowania... prawdziwego testowania haha, po 20 testow na cykl, nigdy nie pojawil mi sie nawet duch cienia a jak sie pojawil to byla i ciaza :)

No coś tam trochę widać jak wytęży się wzrok ale zobaczymy co będzie dalej [emoji2368] jak dla mnie to dziś wynik negatywny ewidentnie a sprawdzam z czystej ciekowsci tylko w imię nauki [emoji23] @MamaTolka jak dostaniesz jakaś nagrodę naukowa to dzielimy hajs fifty fifty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji3166]. Ja też coś wypatrzyłam

Za hajs że staraczek baluj [emoji23] no pewa że się podzielę [emoji16]

Mnie ten cień był 10dpo [emoji4] Także spokojnie[emoji4] Może coś jest na rzeczy [emoji4]
Oby Twe słowa były prorocze [emoji23][emoji3590] będę pewnie robić jeszcze jutro, pojutrze i tak dalej i tak dalej... Aż kurna w końcu nie zobaczę tych dwóch kresek. A jak nie zobaczę to sobie dorysuje [emoji23]

reklama
Do góry