Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tym „po czasie” cos widaćZobacz załącznik 1074938 kurde naprawdę ciężko mi to złapać tym telefonem i na żywo widać ciut lepiej niż tu.
A tak wyglądał rano zaraz po upływie 5 min jak zaleca producent :
Zobacz załącznik 1074938 kurde naprawdę ciężko mi to złapać tym telefonem i na żywo widać ciut lepiej niż tu.
A tak wyglądał rano zaraz po upływie 5 min jak zaleca producent :
No coś tam trochę widać jak wytęży się wzrok ale zobaczymy co będzie dalej jak dla mnie to dziś wynik negatywny ewidentnie a sprawdzam z czystej ciekowsci tylko w imię nauki @MamaTolka jak dostaniesz jakaś nagrodę naukowa to dzielimy hajs fifty fiftyNa tym „po czasie” cos widać
Oby Twe słowa były prorocze będę pewnie robić jeszcze jutro, pojutrze i tak dalej i tak dalej... Aż kurna w końcu nie zobaczę tych dwóch kresek. A jak nie zobaczę to sobie dorysujeJa tam taki bardzo delikatny cień widzę! [emoji7]
Dzień dobry staraczki! Witam się w moim 23 dc. Test zrobiony ale biel wali po oczach [emoji23][emoji23][emoji23] dziś dopiero 8dpo więc to było raczej oczywiste, że zobaczę totalne nic [emoji23] zobaczymy za jakieś dwa dni może [emoji848]
Jak tam u was? Jak się czujecie? Jakieś objawy? Przemyślenia? Jeśli waszym przemyśleniem jest brak mojej cierpliwości to owszem, zgadzam się [emoji23]
ja wlasnie mialam inaczej bo przez 14 miesiecy testowania... prawdziwego testowania haha, po 20 testow na cykl, nigdy nie pojawil mi sie nawet duch cienia a jak sie pojawil to byla i ciazaNie eeeee ja tam kompletnie nie przywiązuje uwagi do tego cienia cienia to jest tak slabe że nawet moim aparatem nie da się tego wychwycić. Myślę że test wyschnął po prostu i pojawiło się miejsce gdzie kreska być powinna. Póki nie zobaczę ładne różowe dwie kreseczki to nie chce robić sobie żadnej nadzieji ani radości. Poczekamy i zobaczymy czy to coś na tym teście będzie lepiej widoczne
[emoji3166]. Ja też coś wypatrzyłamNo coś tam trochę widać jak wytęży się wzrok ale zobaczymy co będzie dalej [emoji2368] jak dla mnie to dziś wynik negatywny ewidentnie a sprawdzam z czystej ciekowsci tylko w imię nauki [emoji23] @MamaTolka jak dostaniesz jakaś nagrodę naukowa to dzielimy hajs fifty fifty [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Oby Twe słowa były prorocze [emoji23][emoji3590] będę pewnie robić jeszcze jutro, pojutrze i tak dalej i tak dalej... Aż kurna w końcu nie zobaczę tych dwóch kresek. A jak nie zobaczę to sobie dorysuje [emoji23]
DC 34
DPO 14
Ostatni test robiłam 11dpo
Do tej pory nie powtórzyłam bo się boje bieli- wiem głupie [emoji6]
Na testach z 8 z 10 i 11 DPO po 24 godzinach kreska. Coraz ciemniejsza. Wkurzajaca jak diabli. Ale nadal to duch cienia ( szary) [emoji23]