reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, nie wytrzymałam do niedzieli. Mam 2 dni do @ ale na teście białooo.. Pocieszam się tym że ze test był z tych mniej czułych (25) no i jeszcze dwa dni. Ale z drugiej strony czuje się jak przed @. Boli mnie podbrzusze i kręgosłup i wszystko mnie wkurza i do tego łapie mnie jakieś przeziębienie i mam jakies problemy z żołądkiem i w ogóle pogoda jest beznadziejna i zapowiada się ciężki dzień. Do 20 jestem w pracy. Ufff, ulżyło mi że mogłam tu o tym wszystkim napisać [emoji4] zazwyczaj nie jestem aż tak narzekająca, wybaczcie [emoji4][emoji6]
Mam tak od tygodnia :( testy bielusieńskie, @ miała przyjść jakieś 6 dni temu a tu lipa.
A no pogoda dodatkowo nie pomaga :(

kurde ja wlasnie nie wiem jak to jest... naukowo rzecz biorac faktycznie jest tak, ze nie ma bety nie moze byc kreski ale dla przykladu ja sama... w niedziele zrobilam test, kreska taka, ze po ogrodzie biegalam szukajac jej pod slonce (zdjecie numer 1), w poniedzialek powtorzylam to znowu cien cienia (zdjecie2), moj P. na zdjeciu nie widzial w ogole. bete zrobilam w czwartek i wynosila zaledwie 36,5. jak poszlam z wynikiem do mojej gin to mi powiedziala, ze dla niej jako dla lekarza beta od 50 w gore oznacza ciaze bo do 50, moze biochem i kazala powtorzyc.
Wiolcia a Powtarzalas juz betę?

reklama
kurde ja wlasnie nie wiem jak to jest... naukowo rzecz biorac faktycznie jest tak, ze nie ma bety nie moze byc kreski ale dla przykladu ja sama... w niedziele zrobilam test, kreska taka, ze po ogrodzie biegalam szukajac jej pod slonce (zdjecie numer 1), w poniedzialek powtorzylam to znowu cien cienia (zdjecie2), moj P. na zdjeciu nie widzial w ogole. bete zrobilam w czwartek i wynosila zaledwie 36,5. jak poszlam z wynikiem do mojej gin to mi powiedziala, ze dla niej jako dla lekarza beta od 50 w gore oznacza ciaze bo do 50, moze biochem i kazala powtorzyc.
Ja to cien cienia ale cos widze, moze powtorz betę i zobaczysz czy cos wzrosło.

Do góry