31Który dc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
31Który dc?
FSH 9,77 U/l (norma 3,5 - 12,5)
Estradiol 290,18 pg/ml (norma 18-147)
Progesteron 0,74 (norma 0,12 - 0,54)
[emoji848] [emoji848] [emoji848]
Ohhh laski ale bym chciała aby ten mój 7 cykl okazał się tym prawdziwie szczęśliwym [emoji849] czuję jakieś ukłucie w okolicach jajników i od razu w głowie pojawia się myśl "ooo boże może to to!!!!" czuję mrowienie w lędźwiach? Kurde to samo... Kiedyś myślałam że starania o dziecko są takie łatwe, proste i przyjemne. Że wystarczy uprawiać seks bez zabezpieczenia i gotowe... Jaka ja byłam głupia [emoji2358] a najgorsze jest to wkręcanie sobie, że ma się jakieś objawy. Wyczekuje ich, myślę choć wiem, że nie powinnam tego robić, że robię sobie tylko krzywdę. I mam ochotę sama sobie dać w twarz za debilne myśli [emoji3525]
Ja tez jestem na euthyroxie i nie czuje, ze go biore. Tak jak i zero skutków ubocznych brania metforminy czy bromergonie, wiec może ja jakaś dziena jestem [emoji848] łykam to jak cukierki
A betę można już 10dpo, a bezpiecznie 12dpo ( zagnieżdżenie jet miedzy 6a10 dpo, beta zaczyna być wytwarzana w ciągu 48h po implantacji
Witam Was w 13 dpo [emoji846]
U mnie kreska dająca nadzieję ale po czasie. Zrobiłam test ( wiem że miałam nie robić) . Znowu bialo. Wypiłam kawę, ogarnelam się do pracy. Rozłożyłam test na części pierwsze i się coś takiego pojawiło na bank dłużej niż 10 minut. Idę na betę jutro, bo mnie te fejkowe linie nie będą oszukiwać [emoji854][emoji6]
Z drodze do pracy będę Was nadrabiac bo mi się przysnęło wczoraj jak Tolka uspialalam [emoji6]
Czekam na Wasze bety i testy z prawdziwymi krechami nie jak u mnie [emoji846]Zobacz załącznik 1074510
Szczerze ja nie wiedzę nic ale nauczona doświadczeniem uważam że lepiej isc zrobić betęWitam Was w 13 dpo [emoji846]
U mnie kreska dająca nadzieję ale po czasie. Zrobiłam test ( wiem że miałam nie robić) . Znowu bialo. Wypiłam kawę, ogarnelam się do pracy. Rozłożyłam test na części pierwsze i się coś takiego pojawiło na bank dłużej niż 10 minut. Idę na betę jutro, bo mnie te fejkowe linie nie będą oszukiwać [emoji854][emoji6]
Z drodze do pracy będę Was nadrabiac bo mi się przysnęło wczoraj jak Tolka uspialalam [emoji6]
Czekam na Wasze bety i testy z prawdziwymi krechami nie jak u mnie [emoji846]Zobacz załącznik 1074510
No właśnie też to widze.. tylko dlaczego po czasie [emoji849]Coś tam jakby jakby świta
Może zdjęcie nie wylapalo, ale krecha tam jest. Już bym była podekscytowana gdyby to nie była krecha po czasie... Na betę nie mam jak się urwać z pracy. Może jutro się uda, o ile @ mnie nie odwiedzi do tego czasuSzczerze ja nie wiedzę nic ale nauczona doświadczeniem uważam że lepiej isc zrobić betę [emoji3590]
Będzie dobrze [emoji3590]
Aaaaa Oki albo ja przy ślepa jestem nawet w okularachMoże zdjęcie nie wylapalo, ale krecha tam jest. Już bym była podekscytowana gdyby to nie była krecha po czasie... Na betę nie mam jak się urwać z pracy. Może jutro się uda, o ile @ mnie nie odwiedzi do tego czasu
No właśnie też to widze.. tylko dlaczego po czasie [emoji849]
W pierwszej ciąży ani testy ani beta mi nie wyłapały ciąży. Więc może mi jakoś wolno rośnie ... Hmmm... Nie mam pojęcia [emoji6] anomalie jakieś